Tornion seurakunnan uutisia

Uutislistaukseen

Tule meille talouspäälliköksi! - Talouspäällikön virka avoinna

talousp_uutinen.jpg

Kuvituskuva laskimesta ja papereista sekä tekstin: Talouspäällikön virka, tule meille töihin! Lisätietoja ja hakemukset 19.1.2024 klo 16 mennessä KirkkoRekry-palvelussa

 

Tornion seurakunnassa on avautumassa talouspäällikön virka. Viran kelpoisuusehtona on joko yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu virkaan soveltuva tutkinto tai aikaisempi kaupallisen alan opistoasteinen tutkinto. Eduksi katsotaan, että hakijalla on seurakuntahallinnon tuntemusta. Edellytämme hakijalta hyvää suomenkielentaitoa, ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.  

Talouspäällikön tehtävänä on johtaa ja valvoa seurakunnan taloutta ja siihen liittyvää hallintoa. Hän toimii palkka-asiamiehenä ja huolehtii virka- ja työehtosopimusten noudattamisesta sekä muista hallintosäännössä ja taloussäännössä mainituista tehtävistä. 

Palkkaus määräytyy KirVESTES:n johtavan talous- ja henkilöstöhallinnon viran J30 hinnoitteluryhmän mukaan. Hinnoitteluryhmän palkka on 3 986,60 - 5 093,35 €. Lopullinen palkka määräytyy koulutuksen ja kokemuksen perusteella. Virkaan valittavan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon jäsen ja hänen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään. Lisäksi valittavalla tulee olla oma auto käytössään. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Virka tulee ottaa vastaan 1.3.2024 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee jättää perjantaihin 19.1.2024 klo 16.00 mennessä KirkkoRekry-palvelun kautta.

Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet KirkkoRekry-palvelussa

19.12.2023 13.50