Parasniemen pappila juhlahuoneisto

Parasniementie 114 , 95450 Tornio

Parasniemen pappilan juhlahuoneisto

Tornion keskusta matkaa kertyy noin viisi kilometriä Parasniemen kärkeen, jossa rakennus sijaitsee samassa miljöössä Parasniemen vanhan seurakuntatalon kanssa.

Vuonna 1842 rakennettu Parasniemen pappila on vanha kirkkoherran virka-asunto, joka on remontoitu vuonna 2001 juhlahuoneistoksi. Tiloissa on käytettävissä tyylikalusteet ja laitoskeittiö. Tilaisuuksia järjestettäessä tilojen tyylikalusteiden paikkoja ei ole lupa muutella.

Pappilassa on mahdollisuus järjestää kahvitilaisuus tai ruokatilaisuus max. 60 henkilölle. Käytettävä tila jakautuu saliin, jossa tilaa reilulle 40 henkilölle sekä viereisiin kahteen pieneen huoneeseen. Koronatilanteen turvaetäisyyksistä johtuen salissa on tällä hetkellä 28 paikkaa.

Juhlahuoneistoa vuokrataan kirkkoherranviraston kautta (p. 040 556 86 76) pyhiin toimituksiin liittyviin perhejuhliin ja muistotilaisuuksiin.

Vaativa pyörätuolireitti

Parasniementie 114, 95450 Tornio

IHAN PIHALLA - Koko perheen pihatapahtuma

Tervetuloa koko perheellä IHAN PIHALLA -tapahtumaan Parasniemen pappilan pihapiirissä: makkaranpaistoa, toimintarata, puuhaa perheille Tule kun kerkeät, kulje rasteilla ja nauti!