Suensaaren seurakuntatalo

Kirkkokatu 13 , 95400 Tornio

Suensaaren seurakuntatalo

Suensaaren seurakuntatalo sijaitsee Tornion keskustassa vastapäätä Tornion kirkkoa.

Rakennuksen katutasossa sijaitsee seurakuntasali, joka on mitoitettu 200 henkilölle. Seurakuntasalin yhteydessä on laitoskeittiö. Alakerrassa sijaitsee olo/alasali, joka yhtenäinen tila noin 35 henkilölle. Aulatilassa on minikeittiö apuna tilaisuuksien tarjoilun hoitamaista varten. Salien lisäksi seurakuntatalon alakerrassa on kappeli, jossa voidaan toimittaa esim. kasteita ja vihkimisiä.

Seurakuntatalon alakerrassa sijaitsee myös diakoniatoimisto, jonne sisäänkäynti on Porthaninkadun puolelta. Kirkkokadun puolelta on sisäänkäynti Taloustoimistoon, Perheneuvonnan toimistoon, Nuorisotoimistoon sekä Herran Kellari -nuorisotilaan. Seminaarinkadun puolelta mennään kirkkoherranvirastoon ja seurakuntasaliin. Lisäksi rakennuksessa on henkilöstön työhuoneita.

Saleja vuokrataan kirkkoherranviraston kautta (p. 040 556 86 76) pyhiin toimituksiin liittyviin perhejuhliin ja muistotilaisuuksiin.

Kirkkokatu 13, 95400 Tornio

Opiskelijoiden peli-ilta

Paikkana Suensaarella Herran Kellari, jonne sisäänkäynti Kirkkokadun puolelta.

Kirkkokatu 13, 95400 Tornio

Laulupiiri