Suensaaren seurakuntatalo

Kirkkokatu 13 , 95400 Tornio

Suensaaren seurakuntatalo

Suensaaren seurakuntatalo sijaitsee Tornion keskustassa vastapäätä Tornion kirkkoa.

Rakennuksen katutasossa sijaitsee seurakuntasali, joka on mitoitettu 200 henkilölle.  Koronatilanteen turvaetäisyyksistä johtuen tilassa voi olla max 50 henkilöä. Seurakuntasalin yhteydessä on laitoskeittiö. Alakerrassa sijaitsee olo/alasali, joka on yhtenäinen tila 30 henkilölle - tila on remontissa kesäkuun 2020 loppuun asti.  Aulatilassa on minikeittiö apuna tilaisuuksien tarjoilun hoitamaista varten. Salien lisäksi seurakuntatalon alakerrassa on kappeli, jossa voidaan toimittaa esim. kasteita ja vihkimisiä.

Seurakuntatalon alakerrassa sijaitsee myös diakoniatoimisto, jonne sisäänkäynti on Porthaninkadun puolelta. Kirkkokadun puolelta on sisäänkäynti Taloustoimistoon, Perheneuvonnan toimistoon, Nuorisotoimistoon sekä Herran Kellari -nuorisotilaan. Seminaarinkadun puolelta mennään kirkkoherranvirastoon ja seurakuntasaliin. Lisäksi rakennuksessa on henkilöstön työhuoneita.

Saleja vuokrataan kirkkoherranviraston kautta (p. 040 556 86 76) pyhiin toimituksiin liittyviin perhejuhliin ja muistotilaisuuksiin.

 

 

 

 

 

Induktiosilmukka
Inva-WC
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Tapahtumat

ke 24.2. klo 7.30

Kirkkokatu 13, 95400 Tornio

Aamurukous

Kaikille avoin lyhyt rukoushetki aamun aloitukseksi. - Kaikki aamuvirkut tervetuloa keskiviikkoisin klo 7.30 Suensaaren seurakuntatalon kappeliin, jonne sisäänkäynti Porthaninkadun puolelta.
to 25.2. klo 16.30

Kirkkokatu 13, 95400 Tornio

Lapsikuoro

Lisätietoja harjoituksista saat Tainalta, kts. yhteystiedot sivun alaosasta.