Ilmoittautumiset toimintaan/tapahtumiin

Rippikouluun ilmoittautuminen 2021

Vuonna 2021 seurakunta järjestää useita rippikoululeirejä: yksi hiihtoloman ja  useita kesä-heinäkuun aikana. Leirit pidetään Antinsaaressa. Seurakunta järjestää myös vaellusrippileirin syyslomaviikolla.

Muualle rippikouluun menevien ilmoittautuminen 2021

Vuonna 2021 järjestöt, seurat yms. järjestävät useita rippikoululeirejä. Ilmoittautuminen leirille tapahtuu suoraan järjestävälle taholle. Niille, jotka käyvät rippikoulunsa muualla, Tornion seurakunta lahjoittaa rippiraamatun. Tätä varten tarvitsemme tämän ilmoittautumisen.

Syksyn 2020 päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Päiväkerhot on tarkoitettu ensisijaisesti 3-5 -vuotiaille lapsille. Jos kerhossa on tilaa niin kerhoon pääsevät myös lapset, jotka täyttävät 3 vuotta 31.12.2020 mennessä.

Kirkkomuskariin ilmoittautuminen

3-5 -vuotiaille lapsille alkaa syksyllä 2020 kirkkomuskariryhmä, joka kokoontuu Kivirannan seurakuntakodilla.