Ilmoittautumiset toimintaan/tapahtumiin

Rippikouluun ilmoittautuminen (16.11. klo 18 alkaen)

Vuonna 2023 seurakunta järjestää useita rippikoululeirejä: yksi hiihtoloman ja  useita kesä-heinäkuun aikana. Leirit pidetään Antinsaaressa.

Jos käyt rippikoulusi muualla, toimi järjestävän tahon ohjeiden mukaan.

Kehitysvammaisten ja heidän läheistensä joulujuhla

Ilmoittautumiset ruokavalioineen Ailalle 23.11. mennessä aila.helander@evl.fi tai p. 040 672 9769

Kaakaokerhoihin ilmoittautuminen (syksy 2022 - kevät 2023)

Arpelan ja Karungin kaakaokerho 1.-6.- luokkalaisten oma kerho. Arpelan kerho kokoontuu seurakuntakodilla noin joka toinen perjantai klo 13-17 ja Karungin kerho on seurakuntatalolla joka toinen tiistai klo 13-17.

Kivirannan kaakaokerho on 3.-4. -luokkalaisten oma kerho Kivirannan seurakuntatalolla torstaisin 10.11. alkaen klo 13-15.
Kaakaokerhoissa on mahdollisuus tehdä läksyt, syödä välipala, pelata, leikkiä, hiljentyä yhdessä ja tutustua uusiin kavereihin.

Lisätietoja ja tarkemmat kokoontumispäivät kaakaokerhoista löydät kouluikäisten sivuilta

Kamalat äidit® -ryhmään ilmoittautuminen (jatkettu 7.11. asti)

Kamalat äidit® vertaisryhmä on tarkoitettu murrosikäisten nuorten äideille. Ryhmään otetaan vielä uusia osallistujia! Syksyn 1. kokoontuminen on 27.10. klo 18-20.  Muut syksyn kokoontumiset ovat 10.11, 1.12. ja 15.12. Kevään kokoontumisista sovitaan ryhmän alkaessa. Lisätietoja tästä ryhmästä ja muusta Kamalat äidit® toiminnasta saat ohjaajilta Heidi Namuhuya ja Tuuli Kapraali, sekä NNKY:n sivuilta.