Ilmoittautumiset toimintaan/tapahtumiin

Pienituloisten lapsiperheiden retket Kotieläinpuisto Arkadiaan (Maksniemi) 9.6., 7.7. ja 3.8.

Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen valittua retkipäivää kirkkoherranvirastoon p. 040 556 8676
Seurakunta tarjoaa matkan, sisäänpääsyn ja lounaan paikan päällä.

Aikataulu:

• klo 9.30    Arpelan seurakuntakodilta ja Karungin seurakuntatalolta
  • klo 9.45    K-market Timpantorilta
  • klo 9.50    Kivirannan seurakuntakodilta
  • klo 10.00  Suensaaren seurakuntatalolta
  • klo 10.10  Prisman parkkipaikalta

Kotimatkalle lähdetään klo 14.00

Peruutukset viimeistään kaksi päivää aikaisemmin p. 040 556 8676

Lasten kesäleireille ilmoittautuminen

Lasten kesäleirit pidetään Antinsaaressa. Ohjelmassa mm. ulkoilua, askartelua, pelailua, kisailua ja hiljentymistä.

Syksyn 2022 päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Päiväkerhot on tarkoitettu 2,5-6 vuotiaille lapsille. Kerhossa leikitään, jutellaan, askarrellaan, musisoidaan ja opitaan taitoja kohti eskaria. Ilmoittautuminen on avoinna 8.8.2022 asti, jonka jälkeen muodostamme ryhmät ja ilmoitamme kerhojen alkamisesta.

Syksyn 2022 kirkkomuskariin ilmoittautuminen

Kaksituntinen Kirkkomuskari -kerho on tarkoitettu 3-7-vuotiaille lapsille. Kerhossa leikitään musisoiden ja musisoidaan leikkien. Aiempaa musiikkiharrastusta ei edellytetä. Ohjaajina toimivat seurakunnan kanttori ja lastenohjaaja.