Tornion kirkon torni ja teksti: Tervetuloa seuraamaan jumalanpalvelusta suorana lähetyksenä - Klikkaa kuvaa

Käytäthän katseluun jotakin muuta selainta kuin Explorer, esimerkiksi Chrome tai Mozilla Firefox

Jumalanpalvelusten suoratoisto ja tallenteet

Seuraavan kerran jumalanpalvelus on seurattavissa suoratoistona su 4.10., jolloin striimataan klo 10 (Huom! aika!) alkava Tornion kirkon messu.

Su 13.9. kirkkoherran virkaan asettaminen messun yhteydessä on seurattavissa tallenteena Youtube kanavallamme
- SIIRRY TÄSTÄ SEURAAMAAN

Tornion kirkon jumalanpalvelukseen voi osallistua 74 henkilöä noudaataen 2 metrin turvavälejä.
Vastaavasti Alatornion kirkossa voi olla läsnä 153 henkilöä ja Karungin kirkossa 72 henkilöä.

Tornion seurakunnan YouTube kanava

Aiemmin lähetetyt jumalanpalvelukset ja muut tallenteet ovat katsottavissa YouTube kanavallamme - siirry tästä katselemaan.

Myös radion välityksellä voit kuunnella poikkeuksellisesti Tornion kirkon messua 25.10. asti, paitsi su 18.10. Alatornion kirkosta:

- Kuuntele suora lähetys sunnuntaisin kello 10

- Kuuntele lähetykset jälkikäteen tallenteina

Tervetuloa jumalanpalvelukseen sunnuntaisin kello 10 Alatornion kirkkoon, joka kuvassa.
Alatornion kirkko