Ruusuja nuottien päällä

Kirkkomusiikki

Musiikilla on oma keskeinen osansa seurakunnan elämässä ja toiminnassa. Se soi elämämme käännekohdissa, ristiäisissä, häissä ja hautajaisissa. Laulaen ja soittaen välitämme ilosanomaa, ylistämme ja rukoilemme. Musiikki auttaa hiljentymään ja tuo lohtua suruun.

Kuorotoiminta

Kuorossa laulaminen on hieno mahdollisuus päästä käyttämään musiikillisia lahjoja seurakunnan parhaaksi ja iloksi.
- Ota rohkeasti yhteyttä kanttoreihin.

ALATORNION KIRKKOKUORO
harjoitukset keskiviikkoisin klo 18 Parasniemen seurakuntatalolla.
Kuoro on noin kolmenkymmenen laulajan sekakuoro, harjoittelee viikoittain ja esiintymisiä on noin kerran kuukaudessa. Tervetuloa  laulamaan aiemmin mukana olleet ja myös uudet laulajat. Kuoroon odotetaan uusia laulajia - laulukoetta kuoroon pääsemiseksi ei järjestetä.
Tiedustelut Pertti Hurtig

Alatornion kirkkokuoro

ELEONOORA KUORO
harjoitukset torstaisin klo 18 Suensaaren srk-talolla. - Syyskauden 2020 aloituspäivä ilmoitetaan myöhemmin.
Tiedustelut Katja Heroja

KARUNGIN KIRKON KUORO
harjoitukset torstaisin klo 18 Kivirannan srk-kodilla.
Laulamme hengellisiä- ja kansanlauluja kolmiäänisesti. Esiinnymme muutaman kerran lukukaudessa.
Tiedustelut Mirjami Tyni

LAPSIKUORO
harjoitukset torstaisin alkaen 24.9.2020 klo 16.30-17.30 Parasniemen seurakuntatalolla.
Tiedustelut Taina Hurtig

ValoOn KUORO
harjoitukset perjantaisin klo 16.15 Alatornion kirkossa. - Syyskauden 2020 aloituspäivä ilmoitetaan myöhemmin.
Tiedustelut Katja Heroja

LAULUPIIRI
- Suensaaren srk-talolla parillisen viikon torstaina alkaen 1.10.2020 klo 12.30
- Arpelan srk-kodilla parittomilla viikoilla torstaisin alkaen 24.9.2020 klo 13.30
Laulupiiri on kaikille avoin yhteislaulutilaisuus, jossa laulamme virsiä ja hengellisiä lauluja osallistujien toiveitten mukaan. Tervetuloa.
Tiedustelut Pertti Hurtig

- Harjoituksiin ovat sekä vanhat että uudet laulajat tervetulleita! -

Musiikkitilaisuudet
Musiikkitilaisuuksia ja konsertteja järjestetään kirkossa ja seurakuntatalolla. Tietoa näistä löytyy tapahtumat-sivulta.

Kirkollisten toimitusten musiikki
Häiden ja hautajaisten musiikista, jota esitetään seurakunnan tiloissa, on hyvä olla yhteydessä kanttoreihin.

Yhteistyö
Tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat Tornion kaupungin kulttuuritoimi, Meri-Lapin Musiikkiopisto, koulut sekä paikkakunnan kuorot ja musiikkiryhmät.

Tutustu myös: evl.fi/virsikirja

Kaksi nuorta miestä laulaa.
Kuva: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio

seurakuntamuusikko