Virkatodistus

Virkatodistus tarvitaan mm. perunkirjoitusta ja pankkia varten hoidettaessa kuolleen henkilön raha-asioita.
Henkilökohtaiset tiedot sisältävä virkatodistus (niin sanottu elää-todistus) toimitetaan heti.
Laajemman  (henkilö-, avioliitto-, muutto- ja lapsitiedot ym. sisältävä) sukuselvitysmuotoisen virkatodistuksen toimitusaika on pidempi, yleensä 1-2 viikkoa.

Tilaa virkatodistus

1. Tästä avautuvalla sähköisellä lomakkeella

2. Soittamalla p. 040 556 8676

3. Asioimalla kirkkoherranvirastossa, Kirkkokatu 13  95400 Tornio. Virasto on avoinna ma-pe klo 9-15

Virkatodistukset voidaan toimittaa myös sähköpostitse suojattuna turvapostina asiakkaan pyynnöstä.

Sukututkimukset

Tornion seurakunnassa on kirkonkirjoja 1700-luvun lopusta lähtien mukaanlukien 1.1.2007 seurakuntien yhdistyttyä myös entisten Alatornion ja Karungin seurakuntien kirkonkirjat.
Sukututkimuksia varten laadittavia selvityksiä tehdään henkilöresurssien sallimissa rajoissa.

Sukututkimusta tai tieteellistä tutkimusta varten laadittujen todistusten perusmaksu on 45 euroa. Mikäli todistuksen laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksua 20 euroa jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta. Lisäksi toimituskulut alla olevan hinnaston mukaisesti.

Hinnoittelu on Kirkkohallituksen 10.12.2019 voimaan astuneen päätöksen mukainen.

Sukututkimustilauksen voi tehdä täyttämällä alla oleva tilauslomake ja lähettämällä se osoitteeseen:

Tornion seurakunta
Kirkkokatu 13