Tornion seurakunnan uutisia

Uutislistaukseen

Kirkon keskusteluapu päivystää joulunakin 

Kirkon keskusteluavun päivystäjille voi joulunakin purkaa huolia ja ahdistusta. Keskustelut ovat luottamuksellisia, sillä päivystäjät ovat sitoutuneet vaitioloon.  

”Vuoden pimeimpinä päivinä on tärkeää muistaa, että apu ja tuki ovat saatavilla. Me kirkon keskusteluavussa haluamme pitää huolta, ettei joulunakaan kenenkään tarvitse jäädä yksin hätänsä kanssa. Missä oletkin ja kuka oletkin, sinua varten on joku, joka kuuntelee ja ymmärtää. Siksi kirkon keskustelunapu on perustettu”, kirkkohallituksen asiantuntija Petri Patronen sanoo.  

Kirkon keskusteluavun palveleva puhelin on auki joka ilta, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Palvelevan puhelimen numeroon 0400 221 180 (pvm/mpm) voi soittaa kello 18–24 välisenä aikana. Palveleva chat on avoinna maanantaista perjantaihin kello 16–20. 

Kirkon keskusteluavun nettikirje tarjoaa mahdollisuuden kirjoittaa nimetön viesti ympäri vuorokauden. Päivystäjät vastaavat viesteihin muutaman päivän kuluessa. Nettikirjeen voi kirjoittaa osoitteessa evl.fi/kirkonkeskusteluapu/netti

Palvelu on valtakunnallinen ja toimii suomeksi ja ruotsiksi. 

18.12.2023 10.20