Jeesus, sinä itsekin

olet ollut pieni.

Tule mukaan leikkeihin,

suojaa koulutieni.

(Virsi 488:1)

piirretty enkeli, jossa sydämiä

Pyhäkoulu on lastenkokoinen hartaushetki, jolla on lasten oman jumalanpalveluksen luonne. Pyhäkoulussa lapsi saa turvallisessa ilmapiirissä ja yhdessä toisten lasten kanssa oppia elämän perusasioita; kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon luottamista. Pyhäkoulussa eläydytään raamatunkertomuksiin kuuntelemalla, laulamalla, leikkimällä, tekemällä — yhdessä ihmettelemällä! 

 

Kirjepyhäkoulu on 5-12-vuotiaille lapsille suunnattu pyhäkoulu, joka toteutetaan kirjeiden välityksellä. Siihen voi ilmoittautua vanhempien luvalla. Pyhäkoulu ei toimi kestotilauksena, vaan jakso kestää vuoden ja uudelle ilmoittaudutaan taas vuoden lopussa. Kirje kolahtaa postilaatikkoon kuusi kertaa vuodessa. Kirjepyhäkoulu on ilmainen ja sen tehtävä on tukea koteja uskontokasvatuksessa.

Ensimmäisessä kirjeessä pyhäkoululaiset saavat tehtäviä, kirjeen,  pyhäkoulutaulun ja ensimmäisen tarran tauluun liimattavaksi. Myöhemmissä kirjeissä tehtäviä, kirje ja tarra pyhäkoulutauluun. Pääsiäisen ja joulun alla kirje sisältää myös Päkän puuhakirjan.

 

Jos kiinnostuit, voit ilmoittautua Tarja Rautiolle

tarja.rautio@evl.fi tai p. 040 5302820,

...ja lisätietojakin saat samasta numerosta. 

 

Nettipyhäkoulu tarjoaa kirkkovuoden puitteissa kivaa puuhaa ja opettavaista tekemistä.