Tule mukaan lastesi kanssa!

Seurakunnan varhaiskasvatus tarjoaa toimintaa perheille arjessa ja pyhässä, erilaisissa kerhoissa, ryhmissä ja tapahtumissa. Uskomme kristillisen arvomaailman antavan lapselle parhaat eväät elämään ja ruokkivan koko perheen hyvinvointia. Tule perheesi kanssa rohkeasti mukaan seurakuntaan!

Perheillä on mahdollisuus osallistua perhekerhoihin, laadukkaisiin ekavauvaryhmiin ja erilaisiin lapsiperheille suunnattuihin tapahtumiin. Lapset voivat osallistua muun muassa päiväkerhoon, kirkkomuskarikerhoon, kirjepyhäkouluun, koululaisten kerhoon, retkille ja leireille. Pyhän tuo lapsiperheille suunnniteltu kirkkohetki, jossa avataan Raamattua ja pyhiä juttuja lasten tasoisesti erilaisten teemojen kautta. Mukana papin lisäksi lastenohjaajia ja Luukas Lumo.

Lapsia liukumäessä - kuvituskuva
Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on