Hyppää sisältöön
Edessä pöydällä kolme kirjaa päällekkäin. Taustalla avoin muistivihko, jonka päällä kynä.

Elämä on kaikkinensa melkoinen pähkinä purtavaksi ja joskus eteen saattaa tulla tilanteita, joihin ei yksinkertaisesti löydy omin voimin ratkaisua tai vastauksia. Seurakunnan työntekijät ovat valmiina juttelemaan kanssasi kaikista mieltäsi askarruttavista asioista ja kysymyksistä.

Elämän riemuja, elämän suruja, elämän arkisia tapahtumia. Onnellisuuden ja positiivisuuden perustekijöitä joutuu joskus etsimään pikkuisen kauempaa. Kun tullaan tutuiksi, on paljon helpompi puhua, ymmärtää tai vaikkapa pyytää ihan reilusti apua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opiskelijaillat 

Tervetuloa opiskelijailtoihin HerranKellariin. Tule tapaamaan toisia opiskelijoita, tekemään yhdessä iltapalaa ja hiljentymään rukoukseen ajankohtaisten teemojen ääreen. Illoissa mukana myös Kemin Turvapoijun työntekijöitä.

Sinua varten myös oppilaitoksissa

Tornion seurakunnan oppilaitostyöntekijät ovat opiskelijoita ja oppilaitosten henkilökuntaa varten.
Meidät tavoitat sähköpostilla, whatsappilla, puhelimella, sosiaalisesta mediasta tai paikan päällä kampuksilla hihasta nykäisemällä.
Oppilaitostyöntekijän kanssa voit keskustella mieltäsi painavista asioista. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

 

         

seurakunta vaalit 2022 mainos

Ota yhteyttä

johtava nuorisotyönohjaaja, oppilaitostyö, kriisityö
Kirkkokatu 13
95400 Tornio