Edessä kaksi nuorta kasvot pois päin. Taustalla sumeana kuusi ihmistä.

Isostoiminta

Isoskoulutuksessa opit taitoja, joita tarvitset ryhmänjohtamiseen,
opit lisää itsestäsi ja Jumalasta sekä saat, mitä luultavimmin, uusia kavereita!
Isostoiminnan suoritettuasi saat todistuksen, jota voit hyödyntää tulevaisuudessa.

Isoskoulutus koostuu kerran kuukaudessa parin tunnin iltakokoontumisista,
viikonloppu leireistä ja isoskursseista.

Syksy 2021

"Isosuus on tuonut mukanaan uusia ihmisiä ja ihania kokemuksia. Se on antanut juuri sen mitä koulutukseen mukaan lähtiessäni
odotin ja paljon sellaista, jota en koskaan voinut edes kuvitella. Olen tutustunut uusiin ihmisiin, kehittänyt sosiaalisia taitojani
ja päässyt mukaan tekemään kaikkea hauskaa. Lähdin isoskoulutukseen alunperin mukaan, koska oman rippileirini isoset olivat niin mukavia ja saivat isoskoulutuksen kuulostamaan kivalta. On mahtavaa olla mukana porukassa, jossa kaikki ovat rohkeasti omia itsejään, eikä ketään jätetä.
Minulle isostoiminta on juuri sitä, että kaikki voivat olla juuri sellaisia, kuin ovat ilman pelkoa yksin jäämisestä. Suosittelen ehdottomasti isoskoulutukseen lähtemistä kaikille, joita vähänkään kiinnostaa olla tekemisissä toisten ihmisten kanssa."

- 2. vuoden isonen

Yhteisvastuu

Isostoimintaamme kuuluu myös jokavuotinen yhteisvastuu keräys!
Jos kiinnostuit yhteisvastuusta voit lukea
siitä lisää: yhteisvastuu.
>Lue lisää valtakunnallisilta Yhteisvastuukeräyksen verkkosivuiltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kaksi nuorta halaavat.