Tornion seurakunnan nuorisotyö koulupäivystys:

Maanantaisin: Raumo

Tiistaisin: Pudas

Kullakin koululla teitä varten! Tuu kertoon sun päivästä, moikkaan, kysymään tai muuten vaan hengaileen koulun nuorisotiloille. Päivystetään 10.30-12.15 Tervetuloa <3

Radio Godspel

Radio Godspelissa pääset toteuttamaan kristittyjen nuorten omaa radiolähetystä! Lähetys suunnitellaan yhdessä nuorisotyönohjaajan kanssa ja lähetys toteutetaan yhteistyössä Adapteri Aaltosen kanssa! Jos haluat mukaan, ota yhteys Juliukseen 0401837386!

Nuorten PODCAST

Kiinnostaisiko jakaa ajatus tai pari? Tuu tekemään nuorten podcastia ja pohtimaan elämää kristityn nuoren näkökulmasta. Jos kiinnostuit, ota yhteys Karoliinaan 0401946390 ja nähdään podcastin parissa!

Perjantain somehartaus

Joka perjantai torniosrknuoret ig tilille julkaistaan pieni hartausteksti, joka voi olla päivän sana, ajatus raamatusta tai kristinuskosta, elämästä kristittynä tai vaikkapa rukous tai laulu. Tarjotaan pieni hetki aikaa hiljentyä somea selatessa. Mikäli sulla on ideoitac, ota yhteys Karoliinaan, voit tulla mukaan toteuttamaan <3

Reissut ja retket:

Tornion seurakunta järjestää vuosittain retken Turkuun Maata näkyvissä festareille!

Tänä vuonna ilmoittautuminen alkaa maanantaina 19.9 klo 16.00 www.tornion seurakunta.fi

Retken hinta on 80€ sis. matkat, majoituksen, 3pv festariliput ja osan ruokailuista. Otathan yhteyttä nuoriostyöntekijä Juliukseen, jos kaipaat lisätietoja!