Hyppää sisältöön

Talven aikataulumuutokset

 

 

Tervehdys täältä riparipäämajasta!

Täällä me jo odotamme kesää into piukeana (koska rippileirit!) ja toivomme, että kesällä leirin pitoa ei estä mikään. Tällä hetkellä kuitenkin koronatilanne asettaa vahvasti rajoituksia ihmisten ja yhteisöjen toimintaan. Nämä rajoitukset koskettavat myös riparin etukäteisjaksoa eli aikaa ennen leiriä, ja siksi olemme nyt yhteydessä teihin rippikoululaisiin ja vanhempiinne. Lukekaa tämä kirje huolella, mutta ilolla, sillä ripari tapahtuu kyllä! Ensimmäisten keissien ajankohtaa vain siirretään hieman tuonnemmaksi.

Olemme täällä riparipäämajassa ajatelleet, että on parasta ottaa ihan rauhassa nyt, vaikka kaikenlaisia huolenaiheitahan tämä korona-aika herättää. Olemme päättäneet pitää toivosta kiinni ja uskoa, että keväällä tapaamiset onnistuvat ja kesän leirit voidaan pitää. Meistä on kuitenkin ikävää, että joudumme lykkäämään yhteistä aloitusta. Siksi päätimme tehdä teille riparilaisille jotakin, jonka parissa voitte käydä mukavasti riparia kotikoneelta tai puhelimelta käsin. Näistä saatte WhatsApp-ryhmäänne linkit myöhemmin (olethan oman ripariryhmäsi WhatsAppissa?). Oman riparisi vetäjät myös soittavat teille kotiin kevään aikana – ihan vain haluamme kuulla, mikä buugi teillä on hieman poikkeavan rippikoulumatkan aikana siellä kotosalla.

Ennen kesän leiriä tapaamme porukalla (pienemmällä tai isommalla, riippuen rajoituksista) pääsiäisen jälkeen, jolloin käymme läpi Caset Me, Musa ja Hautausmaa. Tämän Parasniemeen sijoittuvan tapaamisen päivämäärä ja kellonaika kerrotaan teille myöhemmin, kuitenkin ajoissa. Alkuvuoden aikana saat netin kautta käydä itsenäisesti hoitamassa kuntoon Case Jp:n ja Case Kotikirkon. Ohjeet niihin tulevat WhatsApp-ryhmään.

Jos jokin mietityttää, ole yhteydessä riparisi vetäjiin.

Siunausta alkaneeseen vuoteen 2021, toivotaan että siitä tulee spessu muutenkin kuin koronan vuoksi.

 

Terveisin,
Päämaja ja riparivetäjät

”Olkaa lujia ja rohkeita!

Älkää pelätkö älkääkä säikkykö heitä,

sillä Herra, teidän Jumalanne,

kulkee itse teidän kanssanne.

Hän ei jätä teitä eikä hylkää teitä."

5. Moos. 31:6.