Valikko

Hyppää sisältöön
Edessä neljä henkilöä selin kasvot alttarille päin. Alttarin edessä pappi ja nuorisotyönohjaaja siunaamassa.

Lähde rippikouluun!

Rippikoulu on seikkailu jonka voi kokea vain kerran!

Rippikoulu kannattaa kokea!

Ja rippikoulun jälkeen

...voit jäädä mukaan nuorten toimintaan, osallistua isoskoulutukseen tai kerhonohjaajakurssille.

...sinulla on oikeus kirkolliseen avioliittoon vihkimiseen (kunhan avioliiton ikäraja täyttyy).

Rippikoulun käynyt ja konfirmoitu saa lisäksi
    * käydä itsenäisesti ehtoollisella
    * kummin oikeuden
    * kirkollisen vaalikelpoisuuden

Mistä saan tietoa rippikoulusta?
Olet jo yhden tietolähteen ääressä, kotisivuiltamme saat tietoa rippikoulusta. Keväisin seurakunta tulee kouluihin kertomaan rippikoulusta ja jakaa tiedotteen suunnitelluista leireistä.

Miten ilmoittaudun?
Rippikouluun ilmoittaudutaan syksyllä - tarkemmat tiedot ajankohdasta ja paikasta löydät Lounais-Lappi -lehdestä ja kotisivuiltamme. Tiedotamme myös some-kanavillamme. Rippikouluun voi ilmoittautua seuraavana vuonna 15-vuotta tai enemmän täyttäviä Tornion seurakunnan alueella asuva.
Ryhmien muodostamisen jälkeen kokoonnutaan ennen leiriä oman ryhmän kanssa etukäteisjakson "Keissien" merkeissä. Rippileirit pidetään Antinsaaren leirikeskuksessa talvella (talvilomaviikolla) tai kesällä.

Vuoden 2021 rippikouluihin ilmoittautuminenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Rippikouluun aikuisena?