Siirry vuoden 2022 rippikouluun ilmoittautumislomakkeelle

Muualle vuonna 2022 rippikouluun menijöiden ilmoittautuminen

Tornion seurakunnan rippikoulut 2021

Rippikoulusi koostuu etukäteisjaksosta ennen leiriä ja intensiivijaksosta eli leiristä Antinsaaressa. Etukäteisjakso rakentuu tapaamisista oman ryhmän kanssa. Jokainen case avaa seurakunnan salaisuuksia ja ne käydään oman ryhmän kanssa. Jos et johonkin keissiin pääse oman ryhmäsi mukana, sovi vetäjiesi kanssa, miten toimit, jotta saat keissin klousattua onnistuneesti. Myös vanhemmille on yksi ihan oma case, ja se järjestetään samaan aikaan kuin Case Hautausmaa. Kaikkien keissien ajankohdat ryhmäsi vetäjät ilmoittavat sinulle riparisi alkaessa. Lisäksi etukäteisjaksolla pääset tutustumaan niin omaan ryhmääsi kuin seurakunnan toimintaan ja leiriviikko Antinsaaressa kruunaa matkan. Timanttisena päätöksenä riparille on konfirmaatio.