Rippikoulu infot 2022 pidetään kouluilla syysloman jälkeen viikoilla 43 ja 44.

Ilmoittautuminen rippikouluun keskiviikkona 16.11.2022

klo 18.00 alkaen sähköisesti Tornion seurakunnan nettisivuilla osoitteessa www.tornionseurakunta.fi

Miten ilmoittaudun kaverin kanssa?

1. Sovi yhden kaverin kanssa, kumpi ilmoittautuu ensin.

2. Ensin ilmoittautuva menee Tornion seurakunnan nettisivuille,
klikkaa kuvaketta "Rippikouluun ilmoittautuminen" ja täyttää lomakkeen.

3. Ilmoittauduttuaan hän saa kaverikoodin.

4. Hän ilmoittaa saamansa kaverikoodin kaverilleen,
joka syöttää kaverikoodin sille osoitettuun kohtaan ilmoittautumislomakkeessa.
Ohjelma täydentää leirivalinnat automaattisesti.

Rippikoulusi koostuu etukäteisjaksosta ennen leiriä ja intensiivijaksosta eli leiristä Antinsaaressa. Etukäteisjakso rakentuu tapaamisista oman ryhmän kanssa. Jokainen case avaa seurakunnan salaisuuksia ja ne käydään oman ryhmän kanssa. Jos et johonkin keissiin pääse oman ryhmäsi mukana, sovi vetäjiesi kanssa, miten toimit, jotta saat keissin klousattua onnistuneesti. Myös vanhemmille on yksi ihan oma case, ja se järjestetään samaan aikaan kuin Case Hautausmaa. Kaikkien keissien ajankohdat ryhmäsi vetäjät ilmoittavat sinulle riparisi alkaessa. Lisäksi etukäteisjaksolla pääset tutustumaan niin omaan ryhmääsi kuin seurakunnan toimintaan ja leiriviikko Antinsaaressa kruunaa matkan. Timanttisena päätöksenä riparille on konfirmaatio.