Hyppää sisältöön

 

ESIINTYJÄT

Freesia on vuonna 2019 perustettu nuori pop-yhtye, jonka musiikissa yhdistyvät puhuttelevat lyriikat ja tarttuvat melodiat. Freesian esikoisalbumi 365 julkaistiin marraskuussa 2022. Levy on täynnä tunteita ja koskettavia sanoituksia, jotka voimaannuttavat kuulijaansa. 

Freesia keikkailee ympäri Suomea sekä koko yhteen voimin että kevennetyllä akustisella setillä.

Freesia:

Joona Alamikkelä, laulu ja kitara

Antton Vuolle, kitara

Vilma Siljander, koskettimet

Jami Salmela, basso

Taneli Hietala, rummut

 

Huippusuosittu laulaja-lauluntekijä Juhani Tikkanen julkaisi neljännen albuminsa ”Ekana syliin taivaassa” kesällä 2023.

Monet Juhani Tikkasen laulut, mm. ”Vuosia”, ”Mitä ois tietää” ja ”Tässä on kaikki” ovat soineet tiuhaan valtakunnallisissa radioissa.

Juhani Tikkanen kiertää Suomea yli sadan keikan vuositahdilla sekä kitaralla itseään säestäen, että taitavan ja soundirikkaan yhtyeensä kanssa. Juhanilla on upea taito tarjota jokaisella keikallaan yleisölle sekä iloa ja naurua, että myös lohtua.

 

Kotiinpalaajat on perustettu vuonna 2016. Bändin musiikissa liikutaan popin ja rockin välimaastossa ja yhtyeelle tunnusomaista on elämänmakuiset tarinat sekä biiseissä että välispiikeissä. 

Yhtye keikkailee ympäri Suomea ja tarjoaa konsertteja erilaisiin tilaisuuksiin. Myös akustiset ja trubakeikat ovat mahdollisia. 

Kotiinpalaajat on julkaissut useita äänitteitä: Hyvää elämää 2016, Kestän sun ikävää 2018, Kaikki on hyvin 2019 sekä Jäljet, jotka jäivät 2021. Uusin albumi "Me kaivataan sinua" (2023) nosti bändin suosion uudelle tasolle sekä striimi- että keikkamäärissä.

Park 7 on kolmen nuoren miehen pop rock -bändi. Yhtye on soittanut satoja keikkoja Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa ja julkaissut kolme pitkäsoittoa. Park 7 keikkailee sekä Suomessa että ulkomailla näkynään tuoda jokaiselle matkan varrella kohtaamalleen ihmisille toivoa, iloa sekä rohkaisua elämään. ​

Park 7: 

Miika Lamminmäki, laulu ja kitara

Tuukka Luomaranta, kitara

Miika Luomaranta, rummut

 

Kongolaissyntyinen PapiPike, oikealta nimeltään Pierlin Mpaka Makambu, aloitti räppäämisen yli 10 vuotta sitten. Syksyllä 2022 artisti teki näyttävän paluun ja julkaisee nykyään musiikkiaan independent-artistina. "Minulle heräsi tarve nollata kaikki ja palata juurilleni. Tuntuu kuin olisin löytänyt itseni uudestaan. Tiedän vihdoin, kuka olen ja kuka haluan olla - ja nyt on aika tuoda se puoli itsestäni esiin ilman estoja tai rajoitteita", Papi kertoo päätöksensä taustoista. 

Artistin tunnetuimpiin hitteihin kuuluva "Aito G" on streamannut kultaa. Kesäkuussa 2019 artisti julkaisi toisen EP:nsä "AFROGOLD", jolta julkaistu single "Itketään ja nauretaan" viihtyi Spotifyn Top50-listalla useamman viikon. Artisti kuvailee itseään visionääriksi ja on tunnettu myös Hullutyyli-vaatemallistostaan. Lisäksi Pike on useasti ottanut kantaa ja työskennellyt koulukiusaamista vastaan. Syksyllä 2020 Pike nähtiin Nelosen "All Together Now" -ohjelman tuomaristossa.

 


Torniolais syntyinen Julius Virtasalo on mies ja kitara kokoonpano. Julius tulkitsee tunnetuinpien Gospel artistien musiikkia ja musisoi suoraan sydämeen. Hän ei jätä ketään kylmäksi vaan Juliuksen tulkinta on herkkää ja upeaa!

 

Puhujat;

Tornion seurakunnan nuorisotyönohjaajat Katja & Karoliina. Johdatus, mistä kaikki lähti ja miten Jumala toimii ja ihmeitä tapahtuu. Rakkaudesta lajiin; We love because He first loved. 1 John 4:19 

 

Juontajat;


Tornion seurakunnan nuoriostyönohjaajat Henri ja Alina, nuorten mielestä Iso H ja pieni A. Heidän iloisuutensa pulppua lavalta suoraan yleisöön. Heittäytyminen on taattua ja mukaansa tempaavaa.

Olemme yhdessä Turun Maata Näkyvissä festaritiimin kanssa järjestämässä aivan uutta tapahtumaa, jotta nuoret pääsisivät kokemaan yhteenkuuluvuutta, uskossa kasvamista ja kuulemaan hyvää sanomaa musiikin parissa myös useamman kerran vuodessa. 

Tämä festaripäivä järjestetään ensimmäisen kerran jo tänä vuonna elokuussa 17.8.2024 klo 14.00-22.00 tapahtumakeskus Torandassa (TorandaLinkki avautuu uudessa välilehdessä)  Torniossa, jonne mahtuu jopa 1000 henkilön yleisö mukaan kuulemaan Kristillistä sanomaa musiikin kautta! 

Toranda on upea tapahtumakeskus kaksi kilometriä Tornion keskustasta Tornio joen rannalla. Isot parkkipaikat takaavat hyvät mahdollisuudet tulla busseilla ja autoja voi jättää parkkiin.

Festaripäivän konsepti on miltei sama mitä Turussa; luvassa on upeiden bändien ja puhujien täyttämää kaksi konserttia, joiden väleissä vapaasti valittavia studioita ja muuta oheistoimintaa. Tällä hetkellä bändeistä kiinnitettynä Juhani Tikkanen, Park7, Kotiinpalaajat, Freesia ja PapiPike! Tapahtuma on oiva tapa lopettaa riparikesä ja aloittaa syksyn toiminta.  

Koska tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa tänä vuonna nopealla aikataululla, ja tiedämme että seurakuntien budjettisuunnitelmat ovat tehtynä, pyrimme siihen että itse tapahtuma olisi maksuton. Seurakuntien/muiden ryhmien on mahdollisuus tehdä ryhmävaraus tapahtumaan ja näin varmistaa paikkansa pohjoisen ulottuvuuden maata näkyvissä festareilla! (kevään aikana lähetetään seurakuntiin ryhmä osallistumis- linkki)

Tapahtumapaikalla mahdollisuus varata lämmin ruokailu, jonka tapahtumakeskus tarjoilee 10e/hlö hintaan. Tämä on varattavissa suoraan tapahtumakeskukselta. Tästä ohjeistusta kiinnostuneille myöhemmin. Tapahtuma paikalla on myös pientä suolaista myynnissä koko festareiden ajan (ja työntekijöille kahvipisteet otettu huomioon)

Mikäli matka on pitkä, vinkki vitosena voit miettiä lähiseurakuntien kanssa yhteiskyyditystä ja mikäli päiväreissu ei onnistu, koulumajoitus ryhmille on mahdollinen.

Festareille on suunnitteilla myös VIP lounge meeting point seurakuntien vaikuttaja nuorille.

Päivitämme kevään aikana tarkempia tietoja someen ja tänne kotisivuille.

Festariuutisia voi seurata; IG; torniosrknuoret, puistolive, maatanakyvissa, sleynnuoriostyo

 

Aurinko lämmittää päivä päivältä enemmän ja katseet on hyvä pitää kesässä - valoa on luvassa - etenkin elokuun 17 päivälle, kun ensikertaa ikinä Maata Näkyvissä - Pohjoinen Ulottuvuus kajahtaa käyntiin tapahtumakeskus Torandassa, Torniossa!

 

Olet sydämellisesti tervetullut tähän ilmaistapahtumaan yhdessä nuorten ja nuortenmielisten seurakuntalaisten kanssa. Pakkaatko täyteen bussin vai kaksi on sinusta kiinni. Mukaan on helppo lähteä vaikkapa vaikuttajanuortesi kanssa, aloittavan tai jatkavan isoskoulutus ryhmän kanssa, kesän 24 ripari jatkoporukan kanssa, tervetulleita tähän tapahtumaan kuulemaan maailman parasta sanomaa ovat ihan jokainen!

Tässä hieman etukäteisinfoa tapahtumasta. 

1. Maata Näkyvissä - Pohjoinen Ulottuvuus

☀️ On yksi festaripäivä, joka koostuu kahdesta konserttiosuudesta, ruokailusta, ohjelmastudioista sekä oheisohjelmasta.

☀️ Järjestetään ensikertaa 17.8.2024 Torniossa, ja on tänä vuonna pääsymaksultaan ilmainen kaikille osallistujille!

☀️ Portit avautuvat tapahtumapaikalle klo 12 ja ensimmäinen konserttiosuus alkaa kello 14. Päivä loppuu  noin kello 22.15. 

 

1. Konserttiosuus klo 14-16
Esiitymässä Kotiinpalaajat, Freesia, MNF- Pohjoinen Ulottuvuus House Band, Katja Konttajärvi & Karoliina Juntti.

Ruokailu/oheistoiminta/studiot 16-19


2. Konserttiosuus klo 19-22.15

Esiintymässä Julius Virtasalo, Park7, Juhani Tikkanen, PapiPike, Tanssikoulu Stage, Katja Konttajärvi & Karoliina Juntti, Samuli Luomaranta.

Lisäksi konserteissa nuorten puheenvuoroja ja ohjelmaa. 

 

STUDIOT

Tapahtumassa mahdollisuus osallistua ohjelmastudioihin. Ohjelmastudioita festareilla on 4 ja niihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Holy Word - Henri Räisänen

"Tuu tutustuun raamattuun matalalla kynnyksellä yhdessä minä, sinä, me ja ennenkaikkea JEESUS!"

Kutsumus - Juhani Tikkanen

"Tuu kuunteleen, mitä Juhanin tarina kertoo kutsumuksesta"

Vaikuttajanuoret - Oulun Hiippakunta

"Toimitko sun seurakunnassa nuorten vaikuttajaryhmässä? Tää Studio on just sulle! Tuu tapaamaan vaikuttajanuoria Oulun Hiippakunnan alueelta ja kokemaan pieni hemmoitteluhetki ja näkemään muita vaikuttajanuoria"

Old School - tapaaminen

"Tänne kutsutaan kaikki entiset seurakuntanuoret ja nuoren mieliset. Paikalle myös kutsuttu iso joukko entisiä työntekijöitä. Tuu näkemään ja muistelemaan hyviä aikoja" 

Oheistoimintaa konserttien välissä;

Holy Cafe, Swedish Candy, Beach Volley, Riparileikkejä, Benjitramppis, Sumopuvut, Happy Face-festarimeikki, Oppilaitosten esittelyjä, Reppu auto/Tornion nuorisotoimi, Studiokuvausta, Open Stage, .. Tapahtumassa sinä, minä, muut nuoret, Jeesus, yhteys ja paljon muuta kivaa!!

 

2. RUOKAILU

Tapahtumassa on mahdollista varata lämmin päivällinen. Ruokailun järjestää ja siitä vastaa tapahtumakeskus Toranda. Päivällisen hinta on 10e/hlö. Ruokailun ryhmällesi voit varata sähköpostitse kirsi.vaara@torandaevents.com viimeistään 31.7.2024. 

Varatessasi ruokailun myös katriinan ilmoittautumislinkin kautta, pystymme porrastamaan ruokailut isommille ryhmille. 

Paikan päällä on mahdollisuus ostaa edulliseen festarihintaan suolaista ja makeaa. Tornion srk nuorten Holy Cafe palvelee myös koko tapahtuman ajan.

 

3. ILMOITTAUTUMINEN

Vaikka tapahtuma on ilmainen, toivomme etenkin seurakunnilta sekä suuremmilta ryhmiltä ennakkoilmoittautumista tapahtumaan. Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä näemme tarpeen majoitukselle ja pystymme mm. varaamaan ryhmällenne majoituksen sekä muistoksi festariranneekkeet, joita jaetaan 500 ensimmäiselle ilmoittautuneelle. 

Tässä linkki, mistä pystyt ilmoittamaan ryhmät mukaan->     https://www.mvs.fi/srk/tornio/url/Rjfhf15JWALinkki avautuu uudessa välilehdessä

4. MAJOITUS
Mikäli ryhmänne kaipaa majoitusta Torniosta viikonlopulle, klikkaathan teille sopivat päivät ilmoittautumislinkin yhteydessä. Meillä on mahdollista tarjota ilmainen lattiamajoitus srk-taloillamme/kaupungin nuorisotiloilla. Näihin majoituksiin tarvitsette mukaan omat patjat ja makuupussit.

Jos järjestät majoituksen muuta kautta, valitse katriina ilmoittautumisesta "en tarvitse"- vaihtoehto. Mahdollisuuksia majoitukseen löytyy Torniosta mm. hoteilleista. 

Park Hotel Tornio - Klassinen, viihtyisä hotelli - varaa majoitus sivuiltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Hotelli Tornio | Majoitu, kokousta ja herkuttele JoentalossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Hotelli Olof | Korkeatasoinen Boutique hotelli jokinäkymällä TorniossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

5. MITEN KERTOA TAPAHTUMASTA?

Tässä sulle avuksi pieni esitys canvalla tehty, jos haluat näyttää esim. isoskoulutuksessa tai ripareilla.

https://www.canva.com/design/DAGEcQxbmZQ/xBJGEA2zZ_2yYNZx2fYM_g/edit?utm_content=DAGEcQxbmZQ&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebuttonLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

6. TAPAHTUMAN INFO

Ilmoittautuneille seurakunnille lähetetään elokuun alussa tarkemmat infot mm. turvatarkistuksista, Torandaan saapumisesta. Bussikuskeille ja työntekijöille on oma tila, missä on tarjolla koko tapahtuman kahvia ja pientä purtavaa.