Tärkeä tiedotus seurakunnan kirkollisten ilmoitusten osalta:

13.1.2022 21.10

Tornion, Kemin ja Keminmaan seurakunnat ovat yhdessä julkaisseet kirkolliset ilmoitukset Lounais Lappi -lehdessä. Kalevamedia on kuitenkin kuluvan vuoden alusta muuttanut jakelupolitiikkaansa siten, että Lounais Lappi jaetaan vain varhaisjakelun yhteydessä, jolloin lehteä ei jaeta kaikille seurakuntiemme asukkaille.
Jakelumuutos tuli seurakunnillekin täytenä yllätyksenä.
Selvitämme asiaa, miten ilmoitukset saadaan jälleen kaikkien halukkaiden luettaviksi.

Tornion seurakunnan puolesta pahoittelen tilannetta, johon olemme joutuneet

- Mirja-Liisa -kirkkoherra -

Päivitetty tilannetiedote 14.1.2022:

• Kalevamediasta pahoiteltiin tapahtunutta ja kerrottiin, että he pyrkivät mahdollisimman nopeasti saamaan jakelun toimimaan yhteistyössä Postin kanssa. Seuraamme tilannetta.
  • Seurakunnan tavoite on tässäkin asiassa pyrkiä palvelemaan paikallisia asukkaita asuinpaikasta riippumatta.

Päivitetty tilannetiedote 19.1.2022:

• Viikosta 3 alkaen Lounais-Lappi lehti jaetaan postin toimesta torstaisin niihin talouksiin, jotka jäävät Kalevamedian oman jakelun ulkopuolelle.

.