Koronaohjeistus 23.12.2021 - 22.1.2022

22.12.2021 15.46

.

Hallituksen, Lapin aluehallintoviraston ja Oulun hiippakunnan tuomiokapitulin päätösten ja ohjeistusten perusteella:

- Joulunajan jumalanpalveluksissa ja hartaushetkissä voi olla läsnä koronaturvallisesti:

• Alatornion kirkossa 153 henkilöä
  • Karungin kirkossa 72 henkilöä
  • Tornion kirkossa 74 henkilöä

- Muilta osin toimimme Lapin aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti. Joulun jälkeen jumalanpalveluksissa/hartauksissa voi olla  läsnä max 20 henkilöä.

- Jumalanpalveluksia on mahdollista seurata myös YouTube kanavamme välityksellä suorana lähetyksenä tai tallenteena (linkitys verkkosivuillamme ja Facebookissa). Jumalanpalvelukset radioidaan Alatornion kirkosta Radio Pron kanavalla.

- Maskin käyttöä suositellaan vahvasti turvavälien ja käsihygieniasta huolehtimisen lisäksi.

- Kirkollisissa toimituksissa (siunaus, vihkiminen, kaste) voi olla läsnä 20 henkilöä Lapin aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti.

- Papit ja kanttorit toimittavat siunaukset, kasteet ja vihkimiset, mutta eivät nyt valitettavasti osallistu muistotilaisuuksiin/hääjuhliin/kastejuhliin.

Oulun hiippakunnan ohjeistus 22.12.2021

Pysytään terveinä! - Pidetään huolta toisistamme!