Koronarajoituksiin lievennyksiä

9.6.2021 22.21

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin alueen kuntien kokoontumisrajoitukset ajalle 7.6. - 13.6.2021

•   Sisätiloissa enimmäisosallistujamäärä on 20 henkilöä

•   Ulkotiloissa enimmäisosallistujamäärä on 50 henkilöä

•   Jumalanpalvelus toimitetaan ilman seurakuntalaisten läsnäoloa.  Voit osallistua sunnuntain 13.6.  jumalanpalvelukseen Tornion seurakunnan Facebookin välityksellä (linkitys verkkosivuillamme ja Facebookissa).

•    Pienimuotoisia ehtoollishetkiä järjestetään sunnuntaina 13.6. pienissä ryhmissä. Näissä myös mahdollisuus keskusteluhetkeen papin kanssa. Ennakkoilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon p. 040 556 8676

•    Tiloissamme ja kirkollisissa toimituksissa (siunaus, vihkiminen, kaste) sallitaan 20 henkilöä siten, että kuitenkin kaikkein läheisimmät omaiset voivat osallistua tilaisuuteen.

•    Kasteet toimitetaan mielellään seurakunnan tiloissa, joissa turvavälit saadaan paremmin toimimaan.

•    Kirkollisissa toimituksissa käytetään maskeja, 2 metrin turvavälien ja käsihygieniasta huolehtimisen lisäksi.

•    Papit ja kanttorit toimittavat siunaukset, kasteet ja vihkimiset, mutta eivät nyt valitettavasti osallistu muistotilaisuuksiin/hääjuhliin/kastejuhliin.

•    Yli 20-vuotiaiden viikkotoiminta on tauolla.

•    Kirkkoherranvirastossa ja taloustoimistossa asiointi mielellään puhelimitse tai sähköpostilla.

Kokoontumisrajoitukset ajalle 14.6. - 20.6.2021

•   Sisätiloissa tapahtumiin/tilaisuuksiin saa osallistua korkeintaan 50 henkilöä

•   Ulkona järjestettäviin tilaisuuksiin saa osallistua enintään 100 henkilöä

Haluatko jutella? Ota yhteyttä seurakuntamme työntekijöihin, joiden yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme.

Pysytään terveinä! - Pidetään huolta toisistamme!