Kokoontumisrajoitukset jatkuvat ennallaan 23.5.2021 asti

29.4.2021 10.48

Lapin aluehallintovirasto on jatkanut Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin alueen kuntien kokoontumisrajoituksia 23.5.2021 asti.

Rajoitukset toiminnassamme:

•    Jumalanpalvelus toimitetaan ilman seurakuntalaisten läsnäoloa.  Voit osallistua YouTube-kanavamme välityksellä jumalanpalvelukseen (linkitys verkkosivuillamme ja Facebookissa).

•    Pienimuotoisia ehtoollishetkiä järjestetään pienissä ryhmissä. Näissä myös mahdollisuus keskusteluhetkeen papin kanssa. Ennakkoilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon p. 040 556 8676

•    Tiloissamme ja kirkollisissa toimituksissa (siunaus, vihkiminen, kaste) sallitaan 6 henkilöä siten, että kuitenkin kaikkein läheisimmät omaiset voivat osallistua tilaisuuteen.

•    Kasteet toimitetaan mielellään seurakunnan tiloissa, joissa turvavälit saadaan paremmin toimimaan.

•    Kirkollisissa toimituksissa käytetään maskeja, 2 metrin turvavälien ja käsihygieniasta huolehtimisen lisäksi.

•    Papit ja kanttorit toimittavat siunaukset, kasteet ja vihkimiset, mutta eivät nyt valitettavasti osallistu muistotilaisuuksiin/hääjuhliin/kastejuhliin.

•    Yli 20-vuotiaiden viikkotoiminta on tauolla.

•    Kirkkoherranviraston ja taloustoimisto palvelevat puhelimitse ja sähköpostilla. Henkilökohtainen tapaaminen järjestetään tarvittaessa ajanvarauksella.

•    Haluatko jutella? Ota yhteyttä seurakuntamme työntekijöihin, joiden yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme.

Pysytään terveinä! - Pidetään huolta toisistamme!