Koronarajoitusten vaikutukset toimintaamme 25.4. asti

25.3.2021 10.26

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin alueen kuntien kokoontumisrajoitukset jatkuvat ennallaan 25.4.2021 saakka.

Rajoitukset tarkoittavat toiminnassamme seuraavaa:

•    Jumalanpalvelus toimitetaan ilman seurakuntalaisten läsnäoloa.  Voit osallistua YouTube-kanavamme välityksellä jumalanpalvelukseen (linkitys verkkosivuillamme ja Facebookissa).

•    Pienimuotoisia ehtoollishetkiä järjestetään pienissä ryhmissä. Näissä myös mahdollisuus keskusteluhetkeen papin kanssa. Ennakkoilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon p. 040 556 8676

•    Tiloissamme ja kirkollisissa toimituksissa (siunaus, vihkiminen, kaste) sallitaan 6 henkilöä siten, että kuitenkin kaikkein läheisimmät omaiset voivat osallistua tilaisuuteen.

•    Kasteet toimitetaan mielellään seurakunnan tiloissa, joissa turvavälit saadaan paremmin toimimaan.

•    Kirkollisissa toimituksissa käytetään maskeja, 2 metrin turvavälien ja käsihygieniasta huolehtimisen lisäksi.

•    Papit ja kanttorit toimittavat siunaukset, kasteet ja vihkimiset, mutta eivät nyt valitettavasti osallistu muistotilaisuuksiin/hääjuhliin/kastejuhliin.

•    Yli 20-vuotiaiden viikkotoiminta on tauolla.

•    Kirkkoherranviraston ja taloustoimisto palvelevat puhelimitse ja sähköpostilla. Henkilökohtainen tapaaminen järjestetään tarvittaessa ajanvarauksella.

•    Haluatko jutella? Ota yhteyttä seurakuntamme työntekijöihin, joiden yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme.

Pysytään terveinä! - Pidetään huolta toisistamme!