Koronarajoitukset voimassa vuoden vaihteeseen asti

2.12.2020 23.36

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin 2.12.2020 päivittämät koronasuositukset ja -rajoitukset huomiodaan toiminnassamme:

• Kaikki toimintaryhmät lapsista ikäihmisiin ovat tauolla 31.12. asti

• Jumalanpalvelus toimitetaan Alatornion, Karungin tai Tornion kirkossa ilman läsnäolevaa kirkkoväkeä. Jp striimataan YouTube kanavamme välityksellä (linkitys verkkosivuillamme ja Facebookissa). Myös muuta jouluista ohjelmaa ja joululaulutilaisuuksia voi seurata YouTubesta.

• Kirkot ovat avoinna hiljentymistä, keskustelua ja sielunhoitoa varten:

su 6.12., 13.12., 20.12. klo 11-12 Karungin kirkko ja klo 12-13 Tornion kirkko

aattopäivystys 24.12. klo 15-17 Karungin kirkossa sekä klo 16-18 Alatornion ja Tornion kirkoissa jouluisissa puitteissa

su 27.12. ja 3.1.2021 klo 10-11 Alatornion kirkko, klo 11-12 Karungin kirkko ja klo 12-13 Tornion kirkko

• Kirkollisissa toimituksissa suositellaan vahvasti maskin käyttöä turvavälien ja käsihygieniasta huolehtimisen lisäksi.

• Tiloissamme ja kirkollisissa toimituksissa (siunaus, vihkiminen, kaste) max 10 henkilöä.

• Papit ja kanttorit toimittavat siunaukset, kasteet ja vihkimiset, mutta eivät nyt valitettavasti osallistu muistotilaisuuksiin/hääjuhliin/kastejuhliin.

• Kirkkoherranviraston ja taloustoimisto palvelevat puhelimitse ja sähköpostilla.

Pidetään huolta toisistamme myös adventin ja joulun aikana! - Pysytään terveinä!