Tiedote seurakuntalaisille koskien koronaviruspandemiaa

18.3.2020 09.46

Noudattaen hallituksen, THL:n, ev.lut. kirkon, ym. ohjeistuksia , olemme päättäneet rajoittaa toimintaamme seuraavasti:
-  Jumalanpalvelukset toteutetaan Alatornion kirkossa sanajumalanpalveluksina ja välitetään seurakuntalaisille näiden verkkosivujen välityksellä.

- Kirkot ovat avoinna hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten sunnuntaisin seuraavasti: Alatornion kirkko klo 11-13, Karungin kirkko klo 12-14 ja   Tornion  kirkko klo 12-14. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten.

- Kirkolliset toimitukset hoidetaan max 10 henkilöä/tilaisuus.

- Kaikki muut kokoontumiset ja laitoshartaudet perutaan.

Keskusteluapua saa:
-    Tornion seurakunnan diakoniatyö päivystää arkisin klo 8 – 16   p. 040 708 2260

-    kirkonkeskusteluapua.fi

Palveleva puhelin joka päivä klo 18 – 24 p. 0400 22 11 80

Chat ma – pe klo 12 – 20

Palveleva netti ja Palveleva kirje vastaanottavat viestejä 24/7. Viesteihin vastataan päivän, parin kuluessa.

Tornion seurakunta haluaa olla sinua ja perhettäsi tukemassa tässä haastavassa tilanteessa.

Sinun turvasi on ikiaikainen Jumala,
sinua kantavat iankaikkiset käsivarret.
                                   5. Moos. 33: 27

Mirja-Liisa Lindström