TIEDOTE SEURAKUNTALAISILLE KOSKIEN KORONAVIRUSPANDEMIAA AJALLE 13.3. – 29.3.2020

13.3.2020 08.14

Noudattaen Kirkkohallituksen, Oulun hiippakunnan tuomiokapitulin ja Tornion kaupungin ohjeistuksia, olemme päättäneet rajoittaa toimintaamme 29.3. saakka seuraavasti:
-    Jumalanpalvelukset toteutetaan sanajumalanpalveluksina.
-    Kirkolliset toimitukset hoidetaan. Toimituksiin kuitenkin suositellaan henkilömäärärajoituksia.
-    Jumalanpalveluksia lukuun ottamatta kaikki muut kokoontumiset ja laitoshartaudet perutaan.
-    Seurakunnan työntekijöihin ja virastoihin voit olla yhteydessä mieluiten puhelimen tai sähköisten kanavien kautta.
-    Tilanteen kehittymistä seurataan ja siitä tiedotetaan seurakunnan kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Keskusteluapua saa:
-    Tornion seurakunnan diakoniatyö päivystää arkisin klo 8 – 16   p. 040 708 2260

-    kirkonkeskusteluapua.fi

Palveleva puhelin joka päivä klo 18 – 24 p. 0400 22 11 80

Chat ma – pe klo 12 – 20

Palveleva netti ja Palveleva kirje vastaanottavat viestejä 24/7. Viesteihin vastataan päivän, parin kuluessa.

Tornion seurakunta haluaa olla sinua ja perhettäsi tukemassa tässä haastavassa tilanteessa.

Sinun turvasi on ikiaikainen Jumala,
sinua kantavat iankaikkiset käsivarret.
                                   5. Moos. 33: 27

Mirja-Liisa Lindström