Tornion seurakunnan uutisia

Uutislistaukseen

Nuorisotyönohjaajan virka avoinna

nt2.jpg

Janoatko seikkailua? Hengitä raikasta merituulta kahden kulttuurin sulatuspisteessä. Ruotsin rajalla Merilapissa Torniossa odottaa kutsumuspaikka. Näetkö itsesi työskentelemässä lyhyen ajomatkan päässä tuntureita, Ruotsin ja Suomen monipuolisten palveluiden ympäröimänä, vapaasti virtaavan joen rannalla, aktiivisessa elävässä nuorten seurakunnassa?

Haemme Tornion seurakuntaan osaavaa tekijää työyhteisöömme, jolla on nuorisotyönohjaajan koulutuksen lisäksi kirkollinen pätevyys. Otamme huomioon myös alalle valmistuvat. Odotamme hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja yli työalarajojen sekä joustavuutta ja valmiutta tehdä yhteistyötä erilaisten verkostojen kanssa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tavoitteellisuutta. Musiikillinen osaaminen katsotaan erityiseksi eduksi ja muut erityistaidot esimerkiksi valokuvaus, sometyö.

Tornion seurakunnassa on viisi nuorisotyönohjaajan virkaa. Nyt avautuvan viran vastuualueena ja päätehtävänä on rippikoulu- ja nuorisotyö. Kaikki viranhaltijat osallistuvat laaja-alaisesti nuorisotyöhön kaikissa ikäluokissa tehden työtä tiimissä toistensa rinnalla ja sijaisina.

Tornion seurakunta tarjoaa nuorisotyön ammattilaiselle hyvän työyhteisön, jossa työtä saa tehdä omannäköisesti kannustavassa ja työalarajat ylittävässä ilmapiirissä. Isostoiminta on aktiivista ja leirielämään loistavat puitteet tarjoaa oma leirikeskus Antinsaari. Kouluyhteistyö on avointa ja hyvää ja tulevaisuudessa varmasti yksi kasvun suunta.

Työskentely tapahtuu eri puolilla Torniota, joten oman auton käyttö työn hoitamisessa on välttämätöntä. Työ edellyttää valmiutta myös ilta- ja viikonlopputyöhön sekä leirityöhön.

Pätevyysvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 2 §:n mukainen tutkinto. Viran palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukaisesti. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Hänen tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Työ tulee vastaanottaa 1.9.2023 tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi KirkkoRekry-palvelussa 15.8.2023 klo 12.00 mennessä.

Rekrytointiryhmän haastattelut ovat viikolla 34 

6.6.2023 09.29