Tornion seurakunnan uutisia

Uutislistaukseen

Saila Ruotsala ja Elina Koivuniemi musisoivat Naisten iltapäivässä

Kaikenikäiset naiset ovat tervetulleita viettämään Naisten iltapäivää lauantaina 6.5. klo 12-15 Suensaaren seurakuntatalolla. Ilmoittautumiset kahvin vuoksi 28.4. mennessä www.tornionseurakunta.fi tai soittamalla kirkkoherranvirastoon p. 040 556 8676

Päivän teemana on "Jumalan huolenpito". Parempi meno vaihdevuosissa; Minna Wahlberg. 

SAILA Duon etnohenkisessä musiikissa on sulautettu tyylikkäästi eri genreistä ja traditioista tuttuja elementtejä omintakeiseksi kokonaisuudeksi. Laulajattaren äänen kirkkaus ja muusikon taiturointi yhtä aikaa soitinten kanssa luo uniikin, mystisen musiikkinautinnon.

Sanoitukset nostavat kuulijan henkisesti ja hengellisesti raikkaisiin atmosfääreihin. Sailalle laulut on säveltänyt pääosin Lasse Heikkilä, joka on tuottanut laulajan kaikki äänitteetkin. He ovat esiintyneet erilaisin kokoonpanoin, viimeksi SAILA Duon nimellä sadoissa konserteissa Suomessa sekä ulkomailla. 

Taiteilijanimi Sailan takaa löytyy lappilainen laulajatar, joka työskentelee luokanopettajana Kittilässä. Siellä hänet tunnetaan myös Saila Ruotsalana. Heleä-ääninen Saila pääsi jo pikkutyttönä esiintymään radioon. Yläkoulussa hänelle avautui ovet Etelä-Suomen konserttisaleihin ja joulukonserttikiertueelle Saksaan. Kittiläläistytölle nämä reissut olivat elämyksiä. Sailan persoonasta ja äänestä huokuu Lappi sellaisena kuin sen monet tuntevat: puhdasta ilmaa, kesyttämättömiä luonnonvoimia, mystiikkaa ja lämpimiä tulia kylmyyden keskellä. Nämä ainekset ovat väkevästi läsnä myös Sailan konserteissa. 

Saila musisoi yhdessä kittiläläisen Elina Koivuniemen kanssa. Duo on laulanut ja soittanut yhdessä lapsuudesta saakka.
 

Tervetuloa mukaan Naisten iltapäivään!

24.4.2023 09.00