Tilojen terveysturvalliseen käyttöön velvoittavaa päätöstä on jatkettu kuukaudella

5.4.2022 09.07

Tartuntatautilain 58 d pykälän mukainen määräys on voimassa 1.-30.4.2022 kaikissa Lapin kunnissa.

Päätös velvoittaa järjestämään toiminnan erilaisissa asiakas- ja yleisötiloissa niin, että osallistujien ja seurueiden välillä voidaan ehkäistä lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä.

Lapin Aluehallintoviraston tiedote 28.32022

- Jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa voi olla  läsnä 1/2 tilan enimmäisosanottajamäärästä

- Jumalanpalveluksia on mahdollista seurata myös YouTube kanavamme välityksellä suorana lähetyksenä tai tallenteena kahden viikon ajan (linkitys verkkosivuillamme ja Facebookissa). Lisäksi Alatornion kirkosta radioidaan jumalanpalvelukset nettiradio www.radiopro.fi kanavalla.

- Maskin käyttöä suositellaan vahvasti turvavälien ja käsihygieniasta huolehtimisen lisäksi.