Sinun maailmanperintösi

Tervetuloa ke 11.5. klo 18-20 koko perheen voimin tutustumaan yhteiseen maailmanperintöömme Alatornion kirkkoon,
sen ympäristöön ja sen osaan maapallon mittanauhana. Aikamatkalle 1800-luvulle sinua johdattelevat Aineen taidemuseo, Tornionlaakson museo, Tornion seurakunta ja Maailmanperintö Struven ketjun pohjoiset osat -hankkeen kumppanit Lapin ammattikorkeakoulu, Tornion kaupunki ja Haaparannan kunta.

Tervetuliaispuheenvuorojen jälkeen voit suunnistaa kirkon ympäristössä ja päättää tutustumiskierroksen vaikkapa vanhassa pappilassa kahvikupposen ääressä, entisajan hengessä pelimannimusiikista nauttien.

Vapaa pääsy!

Lisätietoja: Eila Seppänen  eila.seppanen@lapinamk.fi

Maalaus: Werner Holmberg (1830-1860) Juhannusyö Torniossa n. 1849
öljykankaalle Aineen Kuvataidesäätiö