Joulukonsertit

Konsertit luovat tunnelmaa joulun odotukseen - tervetuloa!

Lauantaina 30.11.

Klo 16  Yhdessä Jouluun konsertti Alatornion kirkossa; Kamarikuoro Arios johtajanaan Johanna Päätalo, Melodonnat johtajanaan Tarja Vanhalla sekä Tornion Mieskuoro johtajanaan Johanna Keränen, säestys Mirjami Tyni. Ohjelma 10 euroa.

Lauantaina 7.12.

Klo 18   ”Tuikkikaa oi joulun tähtöset ” -joulukonsertti Alatornion kirkossa; tenorit Tuomo Kinnunen, Markus Kinnunen, Mikko Hintikka, Jani Rasinkangas ja Sami Rasinkangas, urut ja piano Mirjami Tyni ja Juha-Matti Hintikka, viulu Hanna-Kaisa Kinnunen. Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.

Maanantaina 9.12.

Klo 19   "Nyt syttyy valot tuhannet" -joulukonsertti Suensaaren seurakuntatalo; Elina Vettenranta laulu sekä Päivi Heikura piano. Ohjelma 10 euroa.

Keskiviikkona 11.12.

Klo 19   Joulukonsertti Karungin seurakuntatalolla; Lauluyhtye Valon sävel Ylitorniolta. Vapaa pääsy.

Torstaina 12.12.

Klo 18    Joulusoitto Karungin kirkossa; Meri-Lapin Musiikkiopiston puhaltajat.

Perjantaina 13.12.

Klo 9.30  Luciajuhla Tornion kirkossa Kielikoulun oppilaiden toteuttamana.
Klo 18    Luciajuhla Tornion kirkossa Tornion yhteislyseon lukion oppilaiden toteuttamana.
Klo 19    "Seimen tähti" joulukonsertti Alatornion kirkossa; Kiimingin seurakunnan poikakuoro Pohjantähdet. Ohjelma 10 euroa. Vapaa pääsy.