Maata Näkyvissä Festarit -Pohjoinen ulottuvuus

la 17.8. klo 14.00 – 22.00
kuva mainoksesta

Toranda

Yhden päivän festaripäivä. Mukana kaikki Suomen gospel taivaan tähdet, sinä ja Jeesus!

- valoa on luvassa - etenkin elokuun 17 päivälle, kun ensikertaa ikinä Maata Näkyvissä - Pohjoinen Ulottuvuus kajahtaa käyntiin tapahtumakeskus Torandassa, Torniossa!

Olet sydämellisesti tervetullut tähän ilmaistapahtumaan yhdessä nuorten ja nuortenmielisten seurakuntalaisten kanssa. Pakkaatko täyteen bussin vai kaksi on sinusta kiinni. Mukaan on helppo lähteä vaikkapa vaikuttajanuortesi kanssa, aloittavan tai jatkavan isoskoulutus ryhmän kanssa, kesän 24 ripari jatkoporukan kanssa, tervetulleita tähän tapahtumaan kuulemaan maailman parasta sanomaa ovat ihan jokainen!

Tässä hieman etukäteisinfoa tapahtumasta.

1. Maata Näkyvissä - Pohjoinen Ulottuvuus

☀️ On yksi festaripäivä, joka koostuu kahdesta konserttiosuudesta, ruokailusta, ohjelmastudioista sekä oheisohjelmasta.

☀️ Järjestetään ensikertaa 17.8.2024 Torniossa, ja on tänä vuonna pääsymaksultaan ilmainen kaikille osallistujille!

☀️ Portit avautuvat tapahtumapaikalle klo 12 ja ensimmäinen konserttiosuus alkaa kello 14. Päivä loppuu  noin kello 22.15.

1. Konserttiosuus klo 14-16
Esiitymässä Kotiinpalaajat, Freesia, MNF- Pohjoinen Ulottuvuus House Band, Katja Konttajärvi & Karoliina Juntti.

Ruokailu/oheistoiminta/studiot 16-19

2. Konserttiosuus klo 19-22.15

Esiintymässä Julius Virtasalo, Park7, Juhani Tikkanen, PapiPike, Katja Konttajärvi & Karoliina Juntti, Samuli Luomaranta.

Lisäksi konserteissa nuorten puheenvuoroja ja ohjelmaa.

STUDIOT

Tapahtumassa mahdollisuus osallistua ohjelmastudioihin. Ohjelmastudioita festareilla on 4 ja niihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

1. Holy Word - Henri Räisänen

"Tuu tutustuun raamattuun matalalla kynnyksellä yhdessä minä, sinä, me ja ennenkaikkea JEESUS!"

2. Kutsumus - Juhani Tikkanen

"Tuu kuunteleen, mitä Juhanin tarina kertoo kutsumuksesta"

3. Vaikuttajanuoret - Oulun Hiippakunta

"Toimitko sun seurakunnassa nuorten vaikuttajaryhmässä? Tää Studio on just sulle! Tuu tapaamaan vaikuttajanuoria Oulun Hiippakunnan alueelta ja kokemaan pieni hemmoitteluhetki ja näkemään muita vaikuttajanuoria"

4. Old School - tapaaminen

"Tänne kutsutaan kaikki entiset seurakuntanuoret ja nuoren mieliset. Paikalle myös kutsuttu iso joukko entisiä työntekijöitä. Tuu näkemään ja muistelemaan hyviä aikoja"

Oheistoimintaa konserttien välissä;

Holy Cafe, Swedish Candy, Beach Volley, Riparileikkejä, Benjitramppis, Sumopuvut, Happy Face-festarimeikki, metrilakua, Reppuauto.. Tapahtumassa sinä, minä, muut nuoret, Jeesus, yhteys ja paljon muuta kivaa!!

2. RUOKAILU

Tapahtumassa on mahdollista varata lämmin päivällinen. Ruokailun järjestää ja siitä vastaa tapahtumakeskus Toranda. Päivällisen hinta on 10e/hlö. Ruokailun ryhmällesi voit varata sähköpostitse kirsi.vaara@torandaevents.com viimeistään 31.7.2024.

Varatessasi ruokailun myös katriinan ilmoittautumislinkin kautta, pystymme porrastamaan ruokailut isommille ryhmille.

Paikan päällä on mahdollisuus ostaa edulliseen festarihintaan suolaista ja makeaa. Tornion srk nuorten Holy Cafe palvelee myös koko tapahtuman ajan.

3. ILMOITTAUTUMINEN

Vaikka tapahtuma on ilmainen, toivomme etenkin seurakunnilta sekä suuremmilta ryhmiltä ennakkoilmoittautumista tapahtumaan. Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä näemme tarpeen majoitukselle ja pystymme mm. varaamaan ryhmällenne majoituksen sekä muistoksi festariranneekkeet, joita jaetaan 500 ensimmäiselle ilmoittautuneelle.

Tässä linkki, mistä pystyt ilmoittamaan ryhmät mukaan->     https://www.mvs.fi/srk/tornio/url/Rjfhf15JWALinkki avautuu uudessa välilehdessä

4. MAJOITUS
Mikäli ryhmänne kaipaa majoitusta Torniosta viikonlopulle, klikkaathan teille sopivat päivät ilmoittautumislinkin yhteydessä. Meillä on mahdollista tarjota ilmainen lattiamajoitus srk-taloillamme/kaupungin nuorisotiloilla. Näihin majoituksiin tarvitsette mukaan omat patjat ja makuupussit.

Jos järjestät majoituksen muuta kautta, valitse katriina ilmoittautumisesta "en tarvitse"- vaihtoehto. Mahdollisuuksia majoitukseen löytyy Torniosta mm. hoteilleista.

Park Hotel Tornio - Klassinen, viihtyisä hotelli - varaa majoitus sivuiltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Hotelli Tornio | Majoitu, kokousta ja herkuttele JoentalossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Hotelli Olof | Korkeatasoinen Boutique hotelli jokinäkymällä TorniossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

• Nuorille Nuorille