Lauluyhtyeiden Kaltio Ensemblen ja Lumoan konsertti "Näin unta kesästä kerran"

pe 9.6. klo 19.00
Konsertin mainos - tiedot myös tekstiosiossa

Alatornion kirkko

Kaltio Ensemblen ja Lumoan kesäkuun konserttikiertue tuo kuulijoilleen häivähdyksen kesän odotuksesta. Konsertin alkupuolella kuullaankin kauniita, tuttuja kesän lauluja suomen ja ruotsin kielellä. Ohjelmistossa myös herkkiä, tunnelmallisia ja sanomaltaan puhuttelevia hengellisiä lauluja. Näin unta kesästä kerran -konsertit siivittävät laulajat ja kuulijat kesäiseen, muistojakin herättelevään, tunnelmaan. - Tervetuloa nauttimaan kesäisestä konsertista.

Vapaa pääsy! Ohjelma 10 euroa
 

Näin unta kesästä kerran - yhtyeiden kesäkonserttikiertue Iihin ja Väylänvarteen

Kesä alkaa viimeistään Kaltio Ensemblen ja Lauluyhtye Lumoan virittämillä sävelmillä! 

Kaltio Ensemble on tammikuussa 2020 perustettu viiden pitkän linjan musiikinharrastajan kokoonpano Oulusta ja sen lähiseuduilta. Kaltio tarkoittaa sulana pysyvää lähdettä - nimi inspiroi laulajia tavoitteellisen, haastavan ja monipuolisen musiikin luomiseen.

Yhteensä kymmenien vuosien laulukokemus eri kuoroissa ja yhtyeissä näkyy ja kuuluu. Laulajia yhdistää paitsi hyvin yhteen soivat äänet myös motivaatio ja halu tavoitteelliseen toimintaan. Ryppyotsaista touhu ei kuitenkaan ole. Samanhenkisessä seurassa on hyvä tehdä musiikkia ja kehittyä yhtyelaulajana - ja tärkeimpänä: nauttia yhteisestä soinnista.
 

Lumoan yhteinen matka alkoi kesällä 2016. Siitä lähtien yhtye on konsertoinut ahkerasti Oulun seudulla monipuolisella ohjelmistollaan. Mikään musiikkityyli ei ole Lumoalle ylitse muiden; vanha ja hengellinen musiikki, barokki, jazz, kansansävelmät, vanhat iskelmät... - tertsetti haluaa haastaa rajojaan monien aikakausien ja tyylien musiikilla.

Lumoa voitti maaliskuussa 2019 Suomen Naiskuoroliiton järjestämän yhtyelaulukilpailun ja lauloi saman vuoden kesäkuussa arvostetun Tampereen Sävel kansainvälisen yhtyelaulukilpailun akustisen sarjan finaalissa.

Yhtyeissä laulavat:

  • Sanni Salo, sopraano
  • Tiina Saukkoriipi-Haapala, mezzosopraano
  • Kaisa Kauppinen, altto
  • Tuomas Honkanen, tenori
  • Jyrki Kauppinen, basso

 

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

kanttori, konserttivastaava
Kirkkokatu 13
95400 Tornio