Alatornion kirkkokuoron 100-v. juhlakonsertti ja Luukaspassio

Alatornion Kirkkokuoro 100 vuotta

Alatornion kirkko

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Alatornion Kirkkokuoro julistaa 100 vuotiasta taivaltaan (1921 -2021) juhlakonsertin merkeissä Alatornion kirkossa. Konserttiin sisältyy perinteinen palmusunnuntain Luukaspassio, jonka on säveltänyt Seppo Pänkäläinen. Kuoro laulaa lisäksi mm. Stephen Adamsin säveltämän Pyhä kaupunki -teoksen. - Tervetuloa mukaan! Seurattavissa myös YouTube kanavan välityksellä.

Siirry seuraamaan juhlakonserttia

Arpelasta ja Karungista järjestetään kuljetus, ilmoittaudu pe 8.4. klo 10 mennessä p. 040 556 8676

Luukaspassio kertoo Jeesuksen kärsimystiestä

Teos etenee evankelistan eli kertojan johdattelemana ja kuoron, solistien sekä seurakuntalaisten vuorolauluna. Kuljemme yhdessä palmusunnuntain juhlasta Getsemanen puutarhaan ja sieltä edelleen eri vaiheitten kautta Golgatalle Jeesuksen ristinkuolemaan ja hautaamiseen.

Evankelistan osan laulaa sopraano Taina Hurtig, Jeesuksen osan baritoni Juho Hurtig. Muissa soolo-osissa ovat Reijo Hiekkanen, Esa Maununiemi, Kari Nurminen, Mauri Pyyny ja Päivi Viitavaara. Urkurina on Marja Ihme ja kuoroa johtaa Pertti Hurtig. Tilaisuutta juhlistaa myös Tornion seurakunnan lapsikuoro muutamalla laululla. Iltahartauden pitää kirkkoherra Mirja-Liisa Lindström.

Luukaspassion jälkeen on juhlakahvitilaisuus Parasniemen seurakuntatalolla jossa mm. muistetaan pitkäaikaisia kuorolaulajia ansiomerkein ja kuullaan vielä kuoron laulua.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

• Musiikki Musiikki