Iltakirkko - Poisnukkuneiden muistohetki

Avoimilla käsillä kynttilä tummalla taustalla
Alatornion kirkko

Tilaisuudet toteutetaan pyhäinpäivän iltajumalanpalveluksina seuraavasti:

ALATORNION KIRKOSSA ON KAKSI TILAISUUTTA:

• Klo 17 omaisille, joiden läheinen on siunattu/haudattu viime pyhäinpäivän ja kesäkuun alun välisenä aikana
  • Klo 19 omaisille, joiden läheinen on siunattu/haudattu kesäkuun alun ja tämän pyhäinpäivän välisenä aikana

TORNION JA KARUNGIN KIRKOISSA muistohetki klo 19

Tilaisuuksissa luetaan vuoden aikana pyhäinpäivästä pyhäinpäivään kuolleiden, kirkollisesti siunattujen ja Parasniemen, Karungin sekä Suensaaren hautausmaihin haudattujen, myös toisen seurakunnan jäseninä kuolleiden nimet ja sytytetään kynttilä heidän muistolleen seuraavasti:

Alatornion kirkossa
- Parasniemen hautausmaahan haudattujen osalta

Karungin kirkossa
- Karungin kirkon ja Huruvaaran hautausmaihin haudattujen osalta

Tornion kirkossa
- Suensaaren hautausmaahan haudattujen osalta.

Huomioithan koronaohjeistukset kirkoissamme - Käsidesiä, hanskoja ja maskeja on saatavilla.
Kirkkojen osalta on voimassa osallistujien enimmäismäärät: 153 hlöä Alatornion kirkkoon, 72 hlöä Karungin kirkkoon ja 74 hlöä Tornion kirkkoon.