Perhekonsertti

Tornion kirkko

Tornion kirkossa ovat sunnuntaina 11.10. musisoimassa Ulla ja Mauri Miettunen sekä heidän tyttärensä Heidi Miettunen miehensä Pekka Toivasen kanssa. Lisäksi kuullaan Heidin lasten Saaga Väisäsen ja Elmeri Väisäsen esityksiä. Konserttivieraat ovat mukana jo klo 10 alkavassa messussa, varsinainen konsertti alkaa seurakuntatalolla juotavien kirkkokahvien jälkeen Tornion kirkossa. Ohjelmassa kuullaan laaja kirjo musiikkia, klassisesta musiikista aina tämän päivän hengellisiin sävelmiin. Vapaa pääsy - Tervetuloa!

Sellosooloja esittää Heidi Miettunen, joka toimii Kuopion konservatorion sellonsoiton opettajana. Jazz-muusikkona tunnetun saksofonisti Pekka Toivasen musiikkia kuullaan monipuolisesti. Hän toimii Savonia-ammattikorkeakoulun opettajana. Perheyhtyeessä soi heidän lisäkseen 15-vuotiaan Saaga Väisäsen trumpetti, 13-vuotiaan Elmeri Väisäsen piano sekä Mauri Miettusen alttotorvi. Kanttori Mauri Miettunen toimii myös illan urkurina sekä säestäjänä. Ulla Miettunen laulaa ja  juontaa konsertin.