Kirkkoherra Mirja-Liisa Lindströmin virkaan asettaminen messun yhteydessä

Alatornion kirkko

Kirkkoherra Mirja-Liisa Lindströmin virkaanasettaminen toimitetaan sunnuntaina 13.9.2020 klo 10 alkavan messun yhteydessä Alatornion kirkossa.

Virkaan asettamisen toimittavat piispa Jukka Keskitalo, lääninrovasti Matti Salminen, rovasti Martti Puontila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Arja Karhu ja diakonissa Aila Ylinärä. Messun musiikista vastaavat kanttorit Katja Heroja, Taina Hurtig, Pertti Hurtig ja Mirjami Tyni.

Siirry seuraamaan virkaan asettamista messun yhteydessä

Messun  päätyttyä ohjelma jatkuu ruokailun ja kahvittelun jälkeen Parasniemen seurakuntatalolla.

Tilaisuus jatkuu klo 16 konsertilla Karungin kirkossa jatkuen Karungin seurakuntatalon 30 -vuotisjuhlan merkeissä.

Radiointi: Jumalanpalvelus radioidaan sunnuntaisin Alatornion kirkosta verkkosivujen välityksellä www.radiopro.fi

Kolehti: Pohjois-Suomen tunturikappelien ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen

Messuun ja juhlaan Alatornion kirkolle kuljetus seuraavan aikataulun mukaisesti:
Auto 1 Karunki:

klo 9.30 Kyläjoen koulu
Valtatie pysäkit
klo 9.40 ABC-aseman pysäkki

Bussit ottavat myös linja-autopysäkeiltä kyytiin.