Palmusunnuntain sanajumalanpalvelus verkon välityksellä

Alatornion kirkko

Tervetuloa verkkosivujemme välityksellä palmusunnuntain sanajumalanpalvelukseen, jonka toimittavat Nona ja Sasa Lehtinen, kanttorina Katja Heroja. Sanajumalanpalvelus lähetetään suoratoistona ja radioidaan:

Siirry seuraamaan jumalanpalvelusta suorana lähetyksenä tästä klikkaamalla.

Siirry kuuntelemaan radiointia tästä klikkaamalla.

Kirkossa ovat paikalla vain jumalanpalveluksen toimittajat.

Kirkot ovat avoinna sunnuntaisin:
Alatornion kirkko klo 11-13, jumalanpalveluksen jälkeen.
Karungin ja Tornion kirkoissa klo 12-14,
jolloin paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten.

Kolehdin sijaan:
toivomme sinun osallistuvan Suomen Lähetysseuran kautta keräykseen, jolla tuetaan tälle palmusunnuntaille suunniteltua kohdetta.
Kouluttautuminen on tehokas keino taistella köyhyyttä vastaan ja ihmisoikeuksien puolesta. Osallistumalla tuet syrjäytettyjen lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja opiskelua sekä edistät sukupuolten välistä tasa-arvoa kouluttamalla naisia ammatteihin mm. Senegalissa, Etiopiassa, Taiwanilla ja Laosissa.
Varmista työn jatkuminen edelleen.
Lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 63500
Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 (10 €) numeroon 16155
Tee verkkolahjoitus osoitteessa suomenlahetysseura.fi/kolehti
Jumala lahjanne runsaasti siunatkoon.
Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2020/3, voimassa 3.1.2020–31.12.2020, Ahvenanmaa ÅLR 2019/6111, voimassa 2020