Vuonna 2021 seurakunta järjestää useita rippikoululeirejä: yksi hiihtoloman ja  useita kesä-heinäkuun aikana.
Leirit pidetään Antinsaaressa. Seurakunta järjestää myös vaellusrippileirin syyslomaviikolla.

Siirry vuoden 2021 rippikouluun ilmoittautumislomakkeelle

Rippikouluryhmistä tietoa, joka löytyy myös ilmoittautumislomakkeelta

Rippikoulusi koostuu etukäteisjaksosta ennen leiriä ja intensiivijaksosta eli leiristä Antinsaaressa tai vaellusriparilaisilla Hetta-Pallas-reitillä. Etukäteisjakso rakentuu tapaamisista oman ryhmän kanssa. Jokainen case avaa seurakunnan salaisuuksia ja ne käydään oman ryhmän kanssa. Jos et johonkin keissiin pääse oman ryhmäsi mukana, sovi vetäjiesi kanssa, miten toimit, jotta saat keissin klousattua onnistuneesti. Myös vanhemmille on yksi ihan oma case, ja se järjestetään samaan aikaan kuin Case Hautausmaa. Kaikkien keissien ajankohdat ryhmäsi vetäjät ilmoittavat sinulle riparisi alkaessa. Lisäksi etukäteisjaksolla pääset tutustumaan niin omaan ryhmääsi kuin seurakunnan toimintaan ja leiriviikko Antinsaaressa kruunaa matkan. Timanttisena päätöksenä riparille on konfirmaatio.

Vaellusrippikouluryhmä viettää loppukesän leiriajan Hetta-Pallas -reitillä. Tähän ryhmään otetaan reippaita ja erähenkisiä nuoria. Kaikkia vaellustaitoja ei tarvitse olla hallussa, niitä harjoitellaan yhdessä ennen lähtöä. Vaellusriparilla tarvitset rinkan, makuualustan ja makuupussin sekä säihin sopivat varusteet. Teltan ja trangian voit ehkä jakaa jonkun kanssa. Vaellusripari viettää keväällä yhden viikonlopun Antinsaaren leirikeskuksessa opettelemassa ja tutustumassa, koska vaellus vaatii niin yksilötaitoja kuin ryhmän hyvää yhteishenkeä. Vetäjinä toimivat erätaitoiset työntekijät.