Ohjeet rippikoululaisille:

Kuinka rippikoulun etukäteisjakso toteutuu koronapandemian aiheuttaman poikkeustilan aikana

1. Älä huolestu liikoja, kaikki järjestyy, myös rippikoulusi.
  2. Jos olet ilmoittautunut Antinsaaren leirille, tulet saamaan ohjeita ja päivityksiä riparin käymiseen ryhmäsi vetäjiltä. Lue sähköpostia ja vilkuile Whatsappia.
  3. Case Jp:n korvaa tänä vuonna kaikille rippikoululaisille yhteinen Riparijiipee, jonka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Muut ryhmän tapaamiset järjestetään koronaohjeistusten puitteissa. Jos et pääse johonkin keissiin mukaan, ole etukäteen yhteydessä ryhmäsi vetäjiin. Ja tietysti tapaamisiin tullaan vain oireettomana.
  4. Seuraa Tornion seurakunnan nuorisotyötä somessa (Fb ja IG) niin pysyt päivitettynä ja saat Voimaa päiviisi.
  5. Jos sinulla (tai vanhemmillasi) on kysyttävää, ota yhteys oman ryhmäsi pappiin tai nuorisotyöntekijään tai Tornion seurakunnan rippikoulutyön pappiin. Yhteystiedot löydät kotisivuiltamme Yhteystiedot -painikkeen alta (etusivun oikea ylälaita).

Älä pelkää. Hän levittää siipensä yllesi ja sinä olet turvassa niiden alla.

Hänen uskollisuutensa on sinulle muuri ja kilpi. Ps. 91:4