Nuorille

Nuorisotyön tavoitteena on tukea kristillistä kasvatusta ja kehitystä niin, että nuori  voisi kaikissa elämäntilanteissaan kokea Jumalan rakkautta ja huolenpitoa. 

Tornion seurakunnan nuorisotyön työntekijät - kuvituskuva

Tornion seurakunta on myös nuorten seurakunta. 
Tervetuloa mukaan! 

Nuorten illat 

Nuorten iltoja pidetään Suensaaren nuorisotilassa, Arpelan seurakuntakodilla sekä Karungin seurakuntatalolla. Tarkemmat tiedot iltojen ajankohdista Lounais-Lappi -lehdestä ja nettisivujen "Nuorisotyön toimintaa" -osiosta. 

Isoskoulutus 
Isoskoulutukseen ilmoittaudutaan rippikoulussa tai tästä. Koulutusta annetaan noin kerran kuussa ja se kestää 2 vuotta. Varsinaisten koulutuspäivien ja -leirien lisäksi isoskoulutukseen kuuluu monenlaista oheistoimintaa: retkiä, konsertteja, palvelutehtäviä, jne. 
Isoskoulutuksessa opitaan vastuun kantamista, sosiaalisia taitoja ja syvennetään kristinuskon tietämystä sekä hartauselämää. Isoset toimivat apuohjaajina lastenleireillä sekä rippikoululeireillä. 

Kerhonohjaus 
Uusille kerhonohjaajille järjestetään 2 viikonlopun mittaista kurssia sekä virikepäivä pari kertaa vuodessa. Kerhonohjaajat pitävät varhaisnuorille monenlaisia kerhoja, kukin omien taitojensa ja kiinnostuksensa mukaan. Suosituimpia ovat mm. erilaiset liikuntakerhot, askartelukerhot ja näytelmäkerhot. 
Myös aikuinen otetaan mielellään kerhonohjaajiksi. Haluaisitko sinä luoda yhdessä lasten kanssa unohtumattomia kerhoelämyksiä? 

Matkat ja retket 
Seurakunta järjestää vuosittain retkiä nuorten hengellisiin tapahtumiin kuten Maata Näkyvissä festareille ja Oulugospeliin. 

Koulutyö 
Seurakunta päivystää yläkouluilla ja tekee tiiviisti yhteistyötä lukion ja ammattiopiston kanssa. Päivystysaikatauluja löydät lisää "Nuorisotyön toimintaa" -sivuilta. 

Osallistutaan nuorille suunnattuihin rovastikunnallisiin tapahtumiin.


 

 

 

 

Yhteystiedot

vastaava nuorisotyönohjaaja, nuoret
Kirkkokatu 13
95400 Tornio
vs. nuorisotyönohjaaja
Kirkkokatu 13
95400 Tornio
nuorisotyönohjaaja, varhaisnuoret, virkavapaalla
nuorisotyönohjaaja, varhaisnuoret
Isopalontie 13 B
95410 Tornio
nuorisotyönohjaaja, varhaisnuoret
Isopalontie 13 B
95410 Tornio