Pyhäkoulu

Seurakunnassamme toimii Kirjepyhäkoulu. Kirjepyhäkoululainen saa kotiin kannettuna kuusi kertaa vuodessa kirjeen, joka sisältää mm. Lastenkirkko -lehden ja tarran pyhäkoulutauluun liimattavaksi.

Kirjepyhäkoulu on ilmainen ja sen tehtävä on tukea koteja uskontokasvatuksessa.

Tuntuuko sinusta, että Pyhäkoulu kiinnostaisi, mutta aika ei vain riitä? Miltä kuulostaisi, jos Pyhäkoulu tulisi suoraan kotiisi "omalla nimelläsi"?

Kirjepyhäkoulu kutsuu mukaan uusia kirjepyhäkoululaisia.

Mitä on kirjepyhäkoulu?

Se on 7-12-vuotiaille lapsille suunnattu pyhäkoulu, joka toteutetaan kirjeiden välityksellä. Siihen voi ilmoittautua vanhempien luvalla. Pyhäkoulu ei toimi kestotilauksena, vaan jakso päättyy keväällä ja uudelle ilmoittaudutaan taas syksyllä. Kirje kolahtaa postilaatikkoon kuusi kertaa vuodessa.

1. kirjeessä pyhäkoululaiset saavat Lastenkirkko -lehden, kirjeen,  pyhäkoulutaulun ja ensimmäisen tarran tauluun liimattavaksi. Myöhemmissä kirjeissä Lastenkirkko -lehti, kirje ja tarra pyhäkoulutauluun. Useimmiten kirje sisältää myös muuta puuhaa.

Jos kiinnostuit asiasta, niin ilmoittautua voit Tarja Rautiolle,

p. 040 5302820, tarja.rautio(at)evl.fi

...ja lisätietojakin saat samasta numerosta.