Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lastenkokoinen hartaushetki, jolla on lasten oman jumalanpalveluksen luonne. Pyhäkoulussa lapsi saa turvallisessa ilmapiirissä ja yhdessä toisten lasten kanssa oppia elämän perusasioita; kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon luottamista. Pyhäkoulussa eläydytään raamatunkertomuksiin kuuntelemalla, laulamalla, leikkimällä, tekemällä — yhdessä ihmettelemällä! 

 

Kirjepyhäkoulu?

Se on 5-12-vuotiaille lapsille suunnattu pyhäkoulu, joka toteutetaan kirjeiden välityksellä. Siihen voi ilmoittautua vanhempien luvalla. Pyhäkoulu ei toimi kestotilauksena, vaan jakso kestää vuoden ja uudelle ilmoittaudutaan taas vuoden lopussa. Kirje kolahtaa postilaatikkoon kuusi kertaa vuodessa. Kirjepyhäkoulu on ilmainen ja sen tehtävä on tukea koteja uskontokasvatuksessa.

Ensimmäisessä kirjeessä pyhäkoululaiset saavat tehtäviä, kirjeen,  pyhäkoulutaulun ja ensimmäisen tarran tauluun liimattavaksi. Myöhemmissä kirjeissä tehtäviä, kirje ja tarra pyhäkoulutauluun. Pääsiäisen ja joulun alla kirje sisältää myös Päkän puuhakirjan.

Jos kiinnostuit asiasta, niin ilmoittautua voit Tarja Rautiolle,

p. 040 5302820, tarja.rautio@evl.fi

...ja lisätietojakin saat samasta numerosta.