Päivä- ja perhekerhot

Päiväkerho on osa kirkon kasteopetusta. Kerhotoiminta tukee lapsen persoonallisuuden kokonaisvaltaista kehitystä, vanhempien kotikasvatusta ja kristillistä kasvatusta. Kerhossa keskustellaan, askarrellaan, leikitään musisoiden ja opitaan ryhmätaitoja. Lasten hartaudessa hiljennytään hetkeksi. 
Lapset viihtyvät monipuolisessa kerhotoiminnassa hyvin ja saavat uusia ystäviä. Päiväkerhoja järjestetään 3-6 vuotiaille lapsille. 

Päiväkerhojen kokoontumisista saa tietoa oheisesta Päiväkerhopaikat ja ajat -linkistä. 

Syksyn 2020 kerhoihin ilmoittautuminen käynnistyy 8.5.2020.  Vapaita paikkoja voi tiedustella myös kesken kautta suoraan kerhopisteistä. Päiväkerhomaksu on 2 kertaa viikossa olevien kerhojen osalta 30 €/kevätkausi tai syyskausi ja kerran viikossa kokoontuvien ryhmien osalta 20 €/kevät- tai syyskausi. Sisaruksilta 50 % kerhomaksusta. 


Perhepäivähoitajien ryhmät 
Päiväkerhomuoto, jossa perhepäivähoitajat ovat hoitolastensa kanssa kerhossa. Ryhmissä pidetään hartaus, askarrellaan, lauletaan, leikitään ja opetellaan isommassa ryhmässä oloa. Lisätietoa antavat lastenohjaajat kerhopisteissä. 


Perhekirkot 
Vuosittain järjestetään perhekirkkoja Alatornion, Karungin ja Tornion kirkoissa. 

Perhekerhot

Kerhot on tarkoitettu pienille lapsille ja heidän vanhemmilleen, isovanhemmilleen tai huoltajilleen. Kerhoissa on tilaisuus vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia muiden aikuisten kanssa. 

Perhekerhot kokoontuivat lastenohjaajien vetäminä seuraavissa kerhopisteissä

(Kerhot ovat kesätauolla kesäkuusta - elokuuhun!)

Tytöt askartelevat - kuvituskuva
Tytöt askartelevat