Varhaiskasvatuksen toimintaa

Päiväkerhot on tarkoitettu 2,5-6 vuotiaille lapsille. Kerhossa leikitään, jutellaan, askarrellaan, musisoidaan ja opitaan taitoja kohti eskaria. Kerhon hartaudessa hiljennytään hetkeksi.   

Päiväkerhopaikat ja ajat 

Kerhoihin voi ilmoittautua kesä-elokuussa tästä

Vapaita paikkoja voi tiedustella myös kesken kautta suoraan kerhopisteistä. Päiväkerhomaksu on 2 kertaa viikossa olevien kerhojen osalta 30 €/kevät- tai syyskausi ja kerran viikossa kokoontuvien ryhmien osalta 20 €/kevät- tai syyskausi. Sisaruksilta 50 % kerhomaksusta. 

Perhepäivähoitajien ryhmät, ovat kerhoja, jossa perhepäivähoitajat ovat hoitolastensa kanssa. Ryhmissä pidetään hartaus, askarrellaan, lauletaan, leikitään ja opetellaan isommassa ryhmässä olemista. Ryhmistä voi kysellä vastaavalta lastenohjaajalta

Perhekerhot on tarkoitettu vanhemmille lapsineen, mutta toki lapsen kanssa kerhoon voi tulla myös muu hänestä huolehtiva aikuinen. Kerhossa vanhemmat voivat jutella ja vaihtaa kuulumisia lasten leikkien lomassa. Tarjolla myös kahvia ja hiljentymistä. Perhekerhot kokoontuivat lastenohjaajien johdolla kerhopaikoissa

(Kerhot ovat kesätauolla juhannuksesta - elokuuhun.)

Lapsiparkki 1-7-vuotiaille lapsille Kivirannan seurakuntakodilla maanantaisin klo 13.45-16.00 ja perjantaisin klo 8.45-11.00. Lapsiparkkiin ilmoittaudutaan edellisen viikon torstaina klo 8-14 Marikalle p. 040 839 4703

Lapsiperheiden kirkkohetki 
Lapsille sopiva kirkkohetki, joka avaa Raamattua ja pyhää erilaisten teemojen kautta. Mukana papin lisäksi lastenohjaajia ja Luukas Lumo!

 

Syksyn kirkkohetket:

17.10. Kepparikirkko Karungissa klo 11. (Ota oma kepparisi mukaan. Kirkon jälkeen talutusratsastusta Yhteisvastuun hyväksi, 1€/kierros ja kepparirata sekä aikuisille kahvia ja lapsille mehua.)

31.10. Alatorniolla klo 14. "Mistä tunnet sä ystävän?" (Voit ottaa mukaan pehmolelun. Kirkon jälkeen kahvi- ja mehutarjoilu.)

 

Tytöt askartelevat - kuvituskuva
Tytöt askartelevat