2 KESÄTYÖNTEKIJÄÄ;  teologian opiskelija ja nuorisotyön opiskelija

Tornion seurakunta hakee kahta kesätyöntekijää; teologian opiskelijaa ja nuorisotyön opiskelijaa 1.6.-31.7.2023 väliselle ajalle.

Palkkaus on Kirkon virkaehtosopimuksen liitteen 5 mukainen ja siihen vaikuttavat suoritetut opinnot.
Kesätyöntekijän tehtävään kuuluu pääasiassa leirityö rippileireillä. Näiden lisäksi mahdollisuuksien mukaan leirivalmisteluja ja muuta oman alaan kuuluvaa seurakuntatyötä, kuten hartauksia, nuoriso- ja varhaisnuorisotyötä, jumalanpalveluksissa avustamista.

Edellytämme hakijalta erityisesti valmiutta toimia rippikouluikäisten nuorten kanssa. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus leirityöstä ja kirkon nuorisotyön tunteminen sekä musiikilliset taidot. Tehtävään valitulta odotetaan itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Lähetä hakemuksesi  nona.lehtinen@evl.fi 2.12.2022 mennessä.
Hakemuksen perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka pidetään tammikuun alussa.
Lisätietoja tehtävästä antaa kappalainen Nona Lehtinen nona.lehtinen@evl.fi tai 040 704 7136