Avoimet työpaikat Tornion seurakunnassa

Diakoniatyöntekijän ja lähetyssihteerin yhdistelmävirka

Tornion seurakunnassa on haettavana diakoniatyöntekijän ja lähetyssihteerin yhdistelmävirka. Diakoniatyössä painopistealueena on vammaistyö. Tehtävänkuvaa tullaan rakentamaan yhdessä diakonitiimin ja lähetystyöstä vastaavan papin kanssa.

Odotamme hyvää seurakuntatyön tuntemusta, kykyä työskennellä itsenäisesti, tiimissä ja erilaisissa työryhmissä. Edellytämme yhteistyötaitoja yli työalarajojen sekä joustavuutta ja valmiutta tehdä yhteistyötä erilaisten verkostojen kanssa. Arvostamme halua kehittää diakoniatyötä ja lähetystyötä laaja-alaisesti. Tehtävässä edellytetään myös osallistumista tapahtumien ja projektien toteuttamiseen sekä digitaalisia valmiuksia. Myös englannin ja ruotsin kielen taidot katsotaan eduksi.

Pätevyysvaatimuksena on Kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 141) mukainen diakonian tutkinto ja opinnot sekä (Kirkon säädöskokoelma nro 136) mukainen lähetyssihteerin tutkinto ja opinnot. Lähetyssihteerin tutkinnon puuttuessa edellytämme sitoutumista tutkinnon suorittamiseen.

Viran palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukaisesti. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Hänen tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2. mom. mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Työskentely tapahtuu eri puolilla Torniota, joten oman auton käyttö viran hoitamisessa on välttämätöntä. Työ edellyttää valmiutta myös ilta- ja viikonlopputyöhön sekä leirityöhön.

Virka tulee vastaanottaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan.
Hakemukset viimeistään 20.5.2021 klo 15 mennessä sähköpostitse mirja-liisa.lindstrom@evl.fi tai postitse osoitteeseen Tornion seurakunta, Kirkkokatu 13, 95400 Tornio. Kuoreen merkintä ”Diakonian virka”.

Lisätietoja antavat:
vastaava diakoniatyöntekijä Aila Ylinärä p. 040 708 3066 aila.ylinara@evl.fi